RICH Hair Care - Luksusta hiuksille, joka päivä

4. helmikuuta 2014

Trion kuvat Salon 24


Kirjoitin viime vuoden puolella Moroccanoilista ja siinä yhteydessä arganöljyhullaantumisestani. Kerroin myös tekeväni myöhemmin postauksen laadukkaista RICH Hair Caren* hiustuotteista. Lupauksesta on kulunut kieltämättä hyvä tovi, mutta lunastetaan se nyt, sillä ihastus näihin tuotteisiin ei ole hälventynyt kuukausien saatossa.

Alun perin tutustuin osaan tuotteista viime syksynä I love me -messuilta saamani tuotepaketin ansiosta ja myöhemmin sain lisää sarjan tuotteita testiin Salon 24:ltä. RICH Hair Care -tuotesarja on varsin kattava ja täytyy sanoa, että en ole vielä päässyt tekemään tuttavuutta ihan kaikkien tuotteiden kanssa. Esittelenkin teille ne, joiden kanssa ystävyyttä on tehty jo muutama kuukausi ja lisäksi pari itselleni aivan uutta tällä viikolla testiin saatua hoitotuotetta.

RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo kaikille hiustyypeille *
RICH Pure Luxury Intense Moisture Conditioner *

Hiuksia hellivä, tuntuvasti kosteuttava ja silkkisen elinvoimaiseksi hiukset loihtiva shampoo tuntuu ylelliseltä käytössä. Shampoon runsas vaahto, hurmaava tuoksu ja hiusten pehmeys pesun jälkeen ja ennen kaikkea kiilto vakuuttavat käyttäjänsä kerta toisensa jälkeen. Päivittäiseen käyttöön soveltuva puhdistaja on hellävarainen ja elvyttää vahingoittuneita hiuksia niiden tarvitsemilla ravinteilla ja kosteudella.

Puhdistuksen viimeistelee syväkosteuttava hoitoaine, joka suojaa myös hiusväriä ja loihtii mikroemulsion ansioista käsitellyt ja hauraat suortuvat helpommin käsiteltäviksi, terveemmän näköisiksi ja tuntuisiksi. Hoitoaine sopii myös kiireisiin aamuihin, sillä vaikutusaika on vain 30-50 sekuntia. Kaiken hienouden täydentää vielä tuotteen UV-suoja. Pesuduosta on tullut tuoteperheen ykkössuosikkini.

RICH Pure Luxury Argan De-Frizz & Shine Mist *

Mikäli haluat saada hiuksistasi sileät ja säihkyvän kiiltävät, apua löytyy arganöljyllä rikastetusta kevyestä hiussuihkeesta. Hyvän tuoksuinen suihkehuntu imeytyy hiuksiin hetkessä ja vähentää näkyvästi hiusten pörröisyyttä lisäten niiden notkeutta ja kimmoisuutta. Samasta paketista löytyy UV- ja lämpösuoja. Tuotetta voi käyttää joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin 15-20 cm etäisyydeltä suihkutettuna.

Hoitoaine imeytetään kutreihin hellävaraisesti hieromalla, jonka jälkeen hiukset voi viimeistellä haluamallaan tavalla. Tämä tuote kului itselläni loppuun heti pesutuotteiden jälkijunassa ja tykkäsin tästä "keijupölystä" varsin paljon. Erityisesti siksi, että se laittoi osaltaan pörröisen hiuslaadun ojennukseen ilman raskasta lopputulosta.
RICH Pure Luxury Argan Colour Protect Mask värjätyille ja käsitellyille hiuksille *

Minusta on tullut viime vuosina hiusnaamioiden suuri ystävä. Varmasti juuri siitä syystä, että kovalla koetuksella olleet hiukseni ovat tarvinneet ensiapua leikkauskertojen välillä matkalla, jota voi kutsua myös hiustenkasvatusoperaatioksi. Värjätyille ja käsitellyille hiuksille tarkoitetun naamion taikasanoja ovat proteiini, keratiini ja arganöljy. Niiden tarkoitus on palauttaa hiusten kimmoisuus ja vahvistaa niitä.

Tämä tällä viikolla käyttööni saama tuttavuus sisältää myös UV- ja lämpösuojan. Hoitotuote hierotaan pyyhekuiviin hiuksiin ja tehohoidon annetaan vaikuttaa 10-25 minuuttia, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti. Aika voi tuntua pitkältä, mutta palkintona kärsivällisyydestä vaikutusajan kanssa saa hiukset, jotka tuntuvat elinvoimaisilta. Erityisen iloinen olin kauniin kiillon ja hiusten pehmeyden ohella siitä, että latvat näyttivät heti käsittelyn jälkeen terveemmiltä.

RICH Pure Luxury Moisture Leave-In Conditioner *

Olen joskus suhtautunut hieman skeptisesti hiuksiin jätettäviin hoitotuotteisiin ja kokenut, että ne voivat helposti tehdä hiuksista rasvaisen näköiset. Lähivuosien aikana olen kuitenkin oppinut ymmärtämään niiden hyödyt ja löytänyt tuotteita, joita käyttäessä ei tarvitse murehtia tästä.

Yksi näistä helmistä on kuluneella viikolla testiin saamani hoitoaine. Varsin uusi tuttavuus siis, mutta ihastuin siihen heti ensimmäisellä käyttökerralla.  RICH Hair Caren ylellisesti kosteuttava ja ravitseva hiuksiin jätettävä hoitosuihke levittyy sumuttimen ansioista ohuena kerroksena ja tasaisesti kaikkialle hiuksiin.

Tuote suojaa hiuksia lämpökäsittelyn haitallisilta seurauksilta ja lukitsee kosteuden hiusten sisään. Käyttömukavuutta nostaa myös se, että tuote suojaa hiuksia ja myös väriä UV-säteilyltä. Kuten koko tuotesarjan tuotteet, myös tämäkin antaa hiuksille häikäisevän kiilloin. Uutta suosikkiani suihkutetaan ennen muotoilua kosteisiin hiuksiin, joihin se hierotaan hellävaraisesti.
RICH Pure Luxury Argan Oil kaikille hiustyypeille *

Yhdeksi lempihoitotuotteekseni ovat nousseet reilu vuoden aikana hiusöljyt, joita ilman en voi enää yksinkertaisesti elää tai tarkemmin ajatellen hiukseni eivät voi. Olen erityisen rakastunut Moroccainoilin öljyyn, mutta kirkkaalle hopeasijalle nousee RICH Hair Caren arganöljysuihke. Hiusrakennetta hoitava eliksiiri on miellyttävän kevyt ja imeytyy hetkessä.

Öljyä käyttäessä ei tarvitse pelätä rasvaisen näköistä lopputulosta, sen sijaan hiuksista tulee välittömästi terveemmät ja kiiltävämmät juuresta latvaan. Koostumusta täydentää arganöljyn seuralaisina manteliöljy ja öljypuu Olea Europaean öljy.

Tämäkin UV-suojalla varustettu tuote hoitaa ja auttaa vähentämään värisävyn haalistumista. Itse hieron muutaman tipan tuotetta kosteisiin hiuksiin ja käytän sen seurana hiuksiin jätettävää hoitotuotetta muotoilun helpottamiseksi. Pienen määrän öljyä voi lisätä myös kuiviin hiuksiin kampauksen kiillon lisäämiseksi.
RICH Pure Luxury Protect & Shine Spray*

Kiiltoa antava, UV-suojalla varustettu, lämpösuojasuihke sopii täydelliseksi pariksi föönaukseen, suoristamiseen ja lämpörullien käyttöön. Kevyt, mutta erittäin tehokas suihke rakentaa suojan hiusten ympärille varjellen niitä lämpökäsittelyn vaurioilta.

Tuotteen luonnolliset kasvi- ja silkkiöljyt tuovat hiuksiin kiiltoa ja vähentävät hiusten sähköisyyttä. Pyyhekuiviin hiuksiin levitettävä suihke sitoo kosteuden hiuksiin. Tuotetta voi halutessaan käyttää myös kuiviin hiuksiin. Suihke on ollut tähän asti lähes päivittäisessä käytössä ennen hiustenkuivaajan käyttöä, mutta luulen, että Moisture Leave-In Conditioner päihittää tämän tuotteen omissa hiustenhoitorutiineissani.

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita, pääset Salon 24:n nettisivuille tästä. Selvennetään vielä, että sivuihin tutustuminen ja mahdolliset ostoksesi eivät kartuta minulle minkäänlaisia etuuksia, vaan haluan vain vinkata mistä tuotteita voi halutessaan tilata.

Odottelen juuri itsekin Salon 24:n nettikaupasta saatujen ja jo loppuneiden tuotteiden tilalle uusia, itse ostamiani, shampoota ja hoitoainetta. Suosittelen lämpimästi RICH Hair Care -tuotteita, sillä näissä tuotteissa on luksuksen tuntu ja hintalaatusuhdekin varsin kohdillaan. :)

*Postauksen RICH Hair Care -hiustuotteet on saatu blogin kautta.
Postauksen tuotehinnat ovat peräisin Salon 24:n nettikaupasta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.