Lumene Gloss & Care Express - nopea ja vaivaton kynsilakanpoistoaine

19. helmikuuta 2014


Dippaus vaahtomuoviin, pyöräytys ja kynsilakka katoaa silmissä. Helppoa, nopeaa ja mikä parasta, ilman vanulappujen kanssa askartelua. Olen kuullut/lukenut kehuja tästä "uuden sukupolven" lakan poistotuotteesta, mutta en uskonut tehoon ennen kuin kokeilin itse. 

Myönnettäköön, että odotin huvittavalta tuntuvalla innolla vanhan perinteisen purkin loppumista, että pääsisin asian äärelle. Eilen se päivä vihdoin koitti ja testiin valikoitui Lumenen versio. Nopeuden ja hellävaraisuuden lisäksi yksi lisävalttikortti on ehdottomasti tehokkuus, sillä väri irtoaa muutamassa sekunnissa per kynsi. 

Täytyy sanoa, että ensimmäistä kertaa oikein odotin, että pääsisin sutimaan sapeleihin glitterkiteitä ja poistamaan lakkaukset sitten myöhemmin. Erikoisefektit, kun tunnetusti ovat viheliäisen sitkeitä tapauksia pysymään kynnen pinnassa kiinni. 

Asetoniton puhdistaja lupaa antaa kyytiä niillekin, vaikka purkin kyljessä mainitaan muutaman lisäsekunnin käytön tarpeesta. Toimi kuin unelma! Tämä on kyllä mielestäni yksi parhaimmista tuotepäivityksistä kauneustuotteiden rintamalla pitkään aikaan. Kokeile itse, jos et usko! ;)

Misorella

2 kommenttia :

  1. Tuo on todella hyvä! jos on vaikka yksi kynsi mennyt huonoksi tai lakattu huonosti, upottaa vain sen yhden kynne ja muut säästyy. Nesteiden kanssahan pitää olla tosi varoivainen, ettei samalla sotke muita kynsiä. Matkoilla tuo on myös hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit. Hyvä huomio, taas löytyi yksi lisäplussa hyvälle tuotteelle! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.