Uusi vuosi, uusi matka voi alkaa

3. tammikuuta 2014Uusi vuosi, uuden ajanjakson alku. Ilotulitteiden laulaessa ja kellon viisareiden lähetessä keskiyötä vuoden vaihtuessa mietin, että en ole ollut aikoihin näin onnellinen. Siitäkin huolimatta, että moni asia elämässäni hakee edelleen muotoaan. En muista koska olisi tuntunut uuden vuosiluvun kynnyksellä siltä, että en malta odottaa mitä se tuo tullessaan.

Kenties se johtuu siitä, että en kohtaa seikkailujani yksin, vaan seurassani on tutkimusmatkailijakollega, joka suunnistaa tietään tähdistä ja näkee maailman pilke silmäkulmassaan. Taidan olla onnekas, sillä retkikuntaani kuuluu moni muukin mainio seikkailija, joka ihastuu hetkiin, nauttii elämästä, ei ole unohtanut sisäistä lastaan ja näkee pintaa syvemmälle. Luodaan vuodesta 2014 vähintään yhtä muistorikas kuin edeltäjästään! Oikein hyvää alkanutta vuotta teille kaikille! :)

Misorella

6 kommenttia :

 1. Ihanaa... Täällä myös yksi sisäisesti lapsi, joka kokee kaiken ihmeellisenä ja suurena. Ihanaa tätä vuotta ja pilke silmäkulmassa edelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemisen rikkaus, parasta arjessa! :)

   Poista
 2. Mukavaa, täällä myös yksi sisäinen lapsukainen :) Elämässä pitää ollakin ihmettelyä ja seikkailuun sukeltamista. Ajattelen niin, että on oltava itselleen uskollinen ja tehdä asioita, joiden takana on ja jotka kokee omaan elämään ja arvomaailmaan sopivaksi. Tuli muuten mieleen, että minusta Helena Anhavan runoissa on joitain minun ajattelutapaan sopivaa. Ihastuin niihin jo opiskeluaikana päälle parikymppisenä. Hyvää ja ilon täyttämää vuotta teille kummallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaita ajatuksia! Täytyy tutustua Anhavan tuotantoon, vaikuttaa lupaavalta. Ihana kuulla muidenkin arjen seikkailijoiden mietteitä. :)

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta! <3 Täällä kans toinen, joka innoissaan odottaa että mitä vuosi tuo tullessaan - avoimin mielin kaikkea uutta, ihanaa ja innostavaa kohden vaan, hihhi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea asenne! :) Toivon kaikkea hyvää vuoteesi <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.