Vaaleanpunaista ja hopeaa kynsillä

25. tammikuuta 2014Lumenen Stay pretty on sävy, joka sai hymyn aikaan kynsilakkarintamalla. Hempeän ja viileän vaaleanpunainen, metallin- ja valonhohtoinen ja kerralla tarpeeksi peittävä lakka saa aikaan hetkessä huolitellun lopputuloksen lyhyissäkin kynsissä. Haaleaväri sopii loistavasti myös aluslakaksi. Vanha juttu, mutta lisättäessä kynsien kärkiin hopeanhohtoista glitteriä saadaan aikaan vaikutelma auringonsäteiden tanssista kimaltavalla hangella.Älkää antako pakkasen purra! :)

Lämpimin ajatuksin,
Misorella

2 kommenttia :

  1. Ihania herkkuja ja suloisia kynsiä. Pitäisiköhän kokeilla tuota suklaamuffini herkkua ystävänpäivänä? Tuo kynsijuttu on kiinnostava: minulla on luonnonvalkoista lakkaa ja glitteriä, joten tänään kun on spa-iltani, laitan tuota lakkaa ja katson Putousta. Ihanaa viikonloppua sinulle! Oli miellyttävä tavata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä (ystävänpäivä)idea! Suklaanhan voi toki myös vaihtaa, vaihtoehtoja kyllä löytyy. Minttu ainakin antoi aika kokonaivaltaisen vivahteen leivonnaiseen. :) Oi, lakkauksesta tulee varmasti hieno! Tsemppiä alkavaan viikkoon! Oli oikein mukava tavata sinutkin ja vaihtaa ajatuksia! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.