Brunette

30. tammikuuta 2014Jätin tänään hyvillä mielin hyvästit vaaleille kutreille, joiden parissa viihdyin melkeinpä hämmästyttävän pitkään. Parivuotisen hiusaikakauden loppu on toisen alku ja kukoistus. Tällä kertaa vain hieman luonnollisemmassa lookissa. Hivenen luonnollista väriäni tummempi, mutta juurikasvun kylmiä sävyjä toistava brunette tuntui heti omalta. Se herätti silmät ja ihonkin säteilemään rinnallaan ihan erityisellä tavalla. Kiitos kuuluu taas HiusStudio Paasikulman hiustaikurilleni, joka onnistuu yllättämään minut joka kerta ammattitaidollaan. :)

Misorella

2 kommenttia :

  1. Hyvältä näyttää tuo uusi väri. Tuo kuva, missä on tuo kampaajan kappa päällä: minusta sinulle saattaisi käydä sellainen kampaus, mitä on yleensä Dolcen ja Gabbanan kuvissa ja näytöksissä on ollut. Eli kammataan hiukset taakse, tuosta pään yli ja sivusta. Tehdään jakaus korvasta korvaan ja ne hiukset sitten laitetaan samaan nutturaan tai ponnariin, mutta ne tulevatkin sivusta eli samalla lailla kuin perusponnari. En osaa selittää, mitä tarkoitan, ihan simppeli juttu. Mutta uusi lookki näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, väri tuntuu omalta ja on saanut paljon ihailua. Pidän kampausidean mielessä, kun ensin saadaan näihin kutreihin hieman lisää pituutta. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.