Aina ei voi onnistua, edes asukuvissa

13. tammikuuta 2014Töihin tulee pukeuduttua tyylin mukaisesti, joten ikuistetaan nyt edes yksi niistä asuista tännekin. Muistin pitkästä aikaa, että t-paidasta saa kivan talvisemman käyttövaatteen, kun siihen yhdistää boleron. Pipoista (kuten olette huomanneet) on tullut uusia parhaita kavereitani.

Silti hyvä uutinen on se, että sain mahdollisuuden siirtää kampaaja-aikaa kaksi viikkoa lähemmäs alkuperäisestä päämäärästä (lue äidit on parhaimpia sponsoreita). Mikä helpotus! Talvikin saapui viikonlopun aikana Helsinkiin, en voi sanoa kaivanneeni lunta ja pakkasta. Salaa haaveilin jo keväästä, mutta ei auta kuin paeta kylmyyttä neuletakkien alle.

Alkanut viikko tuo duunin ohelle opiskelukuvioita, joita odotan innolla ja hieman jännitykselläkin. Tarkoitus on kevään aikana petrata kielitaitoa englannin suhteen ja ottaa viimein oppi haltuun. Asenne ratkaisee ja motivaatiota löytyy, mutta täytyy vielä kaivaa takataskusta hieman uskallusta, rohkeutta ja pitkäjänteisyyttä. Jos jäit miettimään mitä tarkoitin sillä, että aina kameran edessä ei onnistu olemaan asianmukaisesti, kuva kertoo varmasti kaiken.  ;)

Hyvää alkanutta viikkoa! :)

Misorella

4 kommenttia :

 1. Oot ihan(a) hönö!!!
  :D
  t: Serkkuli

  VastaaPoista
 2. Hei

  itse asiassa nuo on niitä parhaimpia kuvia. Ne on vähän tylsiä, missä seisotaan rappukäytävässä ja yritetään näyttää ystävällisiltä ja naamasta näkee, että ärsyttää, kun valo ei riitä... En mitenkään vihjaa omiin kuviini blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Viheliäistä tuo valon puute, mutta sillä mennään mitä tällä hetkellä aikaan saadaan. Nim. haaveilee kunnon kamerasta ja no, vähän siitä kesästäkin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.