Kyllä äiti tietää

6. joulukuuta 2013Kyllä äiti tietää, nimittäin keinot harakkatyttärensä onnelliseksi tekemiseen! Pipo, joka tuo loistetta arkeen, pelastaa talven pakkaspäivät. Taannoiselta kirppisreissulta löydetyt aarteet pääsivät ulkoilemaan vihdoin ja viimein yhdessä uuden asusteen kanssa.

Valoisien hetkien metsästys ja hyinen talvisää johdattivat meidät kämppiksen kanssa ottamaan asukuvia kotitalon tuuletusparvekkeen eteiseen. Tunnelmallisessa tilassa talvehtivat myös viherkasvit, joiden keskellä istahdin hyvilläni siitä, että inspiraatio pukeutumiseen alkaa taas löytyä marraskuun asulaman jälkeen.
Edessä on pitkä vapaa viikonloppu ja tieni vie kiskoja pitkin koko ajan lähenevää Turkua, Jenni Vartiaisen keikkaa ja mukavaa viikonloppua ystävän seurassa. Palataan asiaan seuraavan kerran katsauksella Turun helmiin. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Pipo Mic Mac
Nilkkurit Hangar
Legginsit ja tunika second hand

Misorella

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja kyllä äiti tietää ;)

  VastaaPoista
 2. Äidit ne kyllä osaa lukea kun avointa kirjaa ja tietää mistä narusta vetää milläkin hetkellä. :) Mahtavaa viikonloppua sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla se äitien kuudes aisti! :D Turku on kaunis kaupunki ja näyttänyt meille ystäväni kanssa parhaita puoliaan! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinnekin! <3

   Poista
 3. Jep. Äiti kyllä tietää :) Ja vaikka lapsi on aikuinen, sitä huolehtii, ettei se vaan palennuta päätään tai käsiään tai että on villasukat. Mukavaa Jennin keikkaa! Jenni on mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! :) Jenni oli ihana ja keikka liikuttavan tunnelmallinen! <3 Täytyypä todeta, että äiti pitää myös tyttärensä villasukkatilanteen hyvällä mallilla. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.