Joulun odotusta

18. joulukuuta 2013Hei ihanat! Eletty arki on ollut viime aikoina varsin hektistä ja tilanteet ovat vieneet mukanaan! Oman paikan etsiminen opiskelijana ja työntekijänä jatkuu tammikuussa alkavien kurssien ja vaatekaupan ekstraajan hommien lomassa. Hakemuksia on lähtenyt suuntaan, jos toiseen ja toivo elää vahvana.

Valehtelisin, jos väittäisin, ettei taloudellinen tilanne kuitenkin painaisi mieltä. Ajattelen asian kuitenkin niin, että kuluva vuosi on tuonut niin paljon hyviä muutoksia elämääni. Haluan ajatella, että alkava uusi vuosi voi yllättää vielä paremmilla uutisilla sen, joka uskaltaa kurkottaa unelmiin. Joulun taika on muistuttanut läsnäolollaan, kun postiluukusta ovat kolahtaneet ensimmäiset joulukortit rakkailta.

Näinä aikoina tulee aina mieleen, että pitäisi alkaa kirjoittamaan vanhoja kunnon kirjeitä, käyttää kauniita kirjepapereita ja kirjoittaa ajatuksella. Varta vasten juuri hänelle, jota kotiin kannetulla yllätyksellä halutaan ilahduttaa.

Eräs erityinen tunnelmannostattaja oli viimeviikkoinen glögi- ja puolukkakakkuhetki ihastuttavien ja huumorintajuisten bloggaajakollegoiden kanssa. Lokakuisilla I love me -messuilla tutuiksi tulleet Maiju, Aino, Monna ja Hanna toivat omaan arkeeni joulumieltä sydämen täydeltä. Bulevardin kahvisalonki täyttyi raikuvasta naurusta, kun tehoviisikko istahti pöydän äärelle vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia bloggaamisesta.

Vain toinen bloggaaja voi ymmärtää toista täysin, kun puhutaan kentän haasteista ja intohimoista. Eniten nauratti kieltämättä se, että tässä seurassa oli enemmän sisäänrakennettu käytäntö kuin poikkeus kaivaa kamera esille nautittujen herkkujen äärellä.

Siitä syystä ihmettelenkin suuresti miksi en ole ottanut yhtä ainutta kuvaa syömistämme marjaherkuista! Taisin olla niin lumoutunut sosiaalisesta kuvaustilanteesta, että unohdus vei mennessään. Varsinainen bloggaajan vapaapäivä! :D

Kivaa keskiviikkoiltaa!
Itse lähden tapaamaan ystävää ja nauttimaan taas jaetusta arjesta! :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.