Keikalla Turussa - lumoavan ihana Jenni Vartiainen

8. joulukuuta 2013Antoisa Turku viikonloppu on takana, mutta niinhän sitä sanotaan, että kaikki hyvä päättyy aikanaan. Tiemme Aurajoen rannalle kulki ennen kaikkea kuulemaan kaunista ja valovoimaista Jenni Vartiaista ja saimme mitä tilasimme. Täydessä Logomon salissa valloittavan, mukaansa tempaavan ja varsin liikuttavan keikan heittänyt Jenni vakuutti ja ihastutti. Kyllä kannatti vähän kauempaakin lähteä fiilistelemään!

Olen ollut aiemmin katsomassa samassa tilassa oopperaa ja totesinkin itsekseni, että sali on varsin monikäyttöinen. Järjestelyiden suhteen täytyy nostaa esille myös keskustan ja Logomon väliä kulkeva maksullinen Logomo-bussi, joka kuljetti musiikin ystävät kätevästi perille mennen tullen.

Meillä oli ystäväni kanssa liput seisomapaikoille ja pääsimmekin seuraamaan keikkaa aivan eturivin tuntumaan. Huikea tunnelma, intensiteetti ja tanssijalkakin karkasi ihan omiin sfääreihinsä! Tunnustan, että muutaman kerran nousivat myös kyyneleet silmiin.

Jotkut sanat ja biisit vain vievät menneeseen, osin nykyhetkeen ja miksei tulevaankin. Elän niin tunteella ja niiden kautta, ehkä juuri siksi  musiikki vie minut johonkin tiettyyn ajankohtaan niin vahvasti!

Turun muihin seikkailuihin palaan huomenna! 
Hyvää alkavaa viikkoa! :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.