Kauniita unia Turun Scandic Juliassa

11. joulukuuta 2013Kuten lupasin aiemmin, palataan vielä viime viikonloppuun ja kauniiden unien Scandic Juliaan. Turun reissun varmistuessa hain itselleni ja ystävälleni bloggarimajoitusta Scandi Juliasta* ja pääsimmekin nauttimaan hotellin palveluista aivan Turun keskustan ytimessä.

Scandic on itselleni tuttu hotelliketju joiltakin aikaisemmilta kotimaanmatkoilta. Scandic Julia, Turun yksi moderneimmista hotelleista, on kauniisti ja elegantisti sisustettu ja tähän vuodenaikaan myös jouluinen teema näkyi kivasti ympäri hotellia. Erityisen kaunis oli aulan herkkä puu, jonne sai ripustaa jouluisia toiveita.
Oma, punaisella, harmaalla ja mustalla verhoiltu, huoneemme oli tilava ja siellä oli suuret mukavat sängyt ja viihtyisä oleskelutila. Kylpyhuone oli avara ja valtava peili loi lisää tilantuntua. Kiva hemmottelulisä oli myös kylppärin laadukkaat FACE Stockholmin kauneudenhoitotuotteet shampoista kosteusvoiteisiin.

Nautimme molempina aamuina rauhallisen ja pitkän aamupalahetken hotellin runsaiden herkkupöytien äärellä, joista löytyi valinnan varaa myös gluteiinittomaan ruokavalioon. Mahat täynnä jaksoi kierrellä kaupungilla ja lähteä myös hyvillä mielin viimeisenä aamuna kotimatkalle.

Vaikka emme itse kerinneetkään kaupungin nähtävyyksiltä tutustua kaikkiin hotellin palveluihin, voin vinkata, että matkailijoita hemmotellaan myös hotelliyöpymisen yhteydessä vapaalla pääsyllä kuntohuoneeseen ja saunatiloihin. Varsin mukava lisä asumismukavuuteen, jos viettää pidemmän aikaa reissussa.

Olimme ystäväni kanssa varsin tyytyväisiä hotelliin ja sen palveluihin. Henkilökunta oli ystävällistä ja auttoi meitä myös mieltä askarruttavissa turistikysymyksissä parhaansa mukaan. Kiitos Scandic Julialle ja sen henkilökunnalle, että teitte matkastamme omalta osaltanne varsin viihtyisän! Siitä riippumatta, että pääsimme nauttimaan Scandicin vieraanvaraisuudesta blogin kautta, voin lämpimästi käsi sydämelle suositella hotellia Turun matkaajille.

Matkaa suunnitteleville vinkiksi: 
ketjulta löytyy hotelleja myös ympäri Suomea. 
Niihin voit tutusta tästä.
P.S. Varsinaiseen Turku seikkailuun pääset mukaan lukemalla 
Niin ja pikkujouluja varten hankittu, kuvissa näkyvä, housuhaalari on H&M:ltä. :)

*Hotelliviikonloppu saatu blogin kautta.

Misorella

2 kommenttia :

  1. Wow mikä leidi! Ja tuo sun tatska <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tatska toimii hyvänä asusteena, eikä oo pelkoa, että tulis hukattua sitä kesken illan! :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.