Ihastuttavat titiMadamin eläinkorut

9. marraskuuta 2013Mainitsin lokakuun messuhuumassa ihanasta tuttavuudesta, suomalaisen korudesignin titiMadamista. Vuonna 2007 Lontoossa Tiina Hakalan ja Adam Rowen toimesta perustetun titiMadamin mallistoista löytyvät maailmallakin tunnetut iki-ihanat humoristiset korut, jotka leikittelevät väreillä ja eläinhahmojen silueteilla. Yrityksen päätoimisto löytyy tätä nykyään Helsingistä.

Alkusyksystä kuvasin titiMadamia blogissani näin:

"Nämä korut inspiroivat ja kutkuttavat sisäistä seikkailijaani, joka näkee arjessaan haavekuvia kameran linssin kautta. Näissä koruissa on samaa fiilistä: ripaus realismia ja satumaisuutta. Kerrassaan täydellinen yhdistelmä, oli sitten kyse ihmislapsista tai suloisen kauniista koruista."

Tämä taika vei minut mennessään ja omasta korulippaastani ja sydämestäni löytyi paikka ostamilleni lintuaiheisille koruille.

titiMadamin suosio onkin osoitus siitä miten huumorilla, rakkaudella ja yksinkertaisuudella voidaan luoda upeita koruja. Siluettivelhojen ideologia kumpuaa ystävistä, jotka inspiroivat meitä, saavat meidät tuntemaan olomme turvatuiksi ja tuovat arkeemme pieniä onnen palasia.

Yksi hauska yksityiskohta onkin se, että korut on nimetty suunnittelijoiden ystävien ja tuttavien mukaan, joka ikään kuin herättää eläinhahmot henkiin niiden takaa löytyvän tarinan myötä. titiMadam on tehnyt yhteistyöstä mm. Amnesty Internationalin, Saatchi Galleryn ja ICA:n (Institute of Contemporary Arts /Lontoo) kanssa.
titiMadam panostaa persoonallisten korujen suunnitteluun, tavoitteena on luoda ilmaisukykyisiä ja näyttäviä koruja, jotka soveltuvat silti jokapäiväiseen käyttöön. Kokoelma kasvaakin jatkuvasti uusilla malleilla. Akryylilevyistä laserilla leikatut eläinhahmot ovat kerrassaan hurmaavia, itse olen vallan hullaantunut lintujen lisäksi mm. yksisarvisista ja kultakaloista. Mikä on sinun oma suosikkisi titiMadamin Originals-malliston eläinystävistä?titiMadamia jälleen kerran lainatakseni: Ps. Remember to handle animals with care!
Lisää Originals-malliston ja myös muita ihania koruja pääset kurkkimaan täältä.

Kuvat: titiMadam

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.