Shwingssit antavat siivet

11. marraskuuta 2013Palasin viikonloppuna juoksupolulle. Puolimaratonille suunnannut intensiivinen treenaaminen toimi kaksisuuntaisena miekkana, toisaalta se motivoi pyrkimyksissä kohti kisapäämäärää, mutta toisaalta sai kaipaamaan vapaan juoksemisen iloa. Rehellisyyden nimissä puin viikonloppuna ensimmäistä kertaa juoksukengät jalkaan siten syyskuisen puolikkaan. 

Kuuden kilsan lenkki Seurasaaren hiekkapoluilla nousuineen, laskuineen ja portaineen toimi hyvänä perustreeninä. Lähes puolentoista kuukauden tauon jälkeen kilometrivauhti ei yltänyt aivan kesän lukemiin, mutta parasta olikin juosta peruskestävyysvauhdilla hyvätempoinen lenkki, jossa nimenomaan maaston korkeuserot tarjoilivat lenkille haastetta. GT:stä ostetuilla talvijuoksuhousuilla oli myös mukava liikkua, kun keho pysyi sopivan lämpimänä.

Sain lokakuussa I love me -messuilta Shwings Suomelta täydellisen lisän juoksukenkiini. Pääsin valitsemaan laajasta mallistosta mieleiset kenkäasusteet ja halusin ehdottomasti kultaiset siivet kiihdyttämään leikkimielisesti vauhtiani.

Shwings-kenkäasusteiden takaa löytyy kansainvälisesti tunnettu designer Sonya Frisina ja yritys nimeltänsä Shwings&Things, Inc., joka perustettiin Hollywoodissa vuonna 2012. Ensimmäinen pieni Shwings-mallisto saavutti suuren suosion ympäri maailmaa jo vuoden 2012 puoleen väliin mennessä.

Asustemallisto on laajentunut jatkuvasti innovatiivisilla uusilla malleilla ja materiaaleilla, valinnanvaraa löytyy mm. perhosen siivistä, salamoista, viiksistä ja glitter-pinnoista. Mallistosta löytyy sekä nauha- että tarrakenkään kiinnitettäviä koristeita. Vinkkinä ensi kesäksi, että tuotemerkki lanseeraa vuoden 2013 loppupuolella uusia malleja myös sandaaleille ja varvastossuille.
Hyviä lenkkifiiliksiä miettiessäni totean itsekseni, miten mieli voikin tulla hyväksi pienistä asioista. Sen huomasi myös muiden ulkoilijoiden ilahtuneista hymyistä ja siitä, että omatkin hymykuopat syvenivät tuunattujen kenkien ansiosta.

Nämä siivet nostattavat vanhat kengät uudelle tasolla ja siina samassa myös suupielet. Toiset saamani Shwings-aarteet ovat hopean ja punaisen tähdittämät liekit, jotka etsivät tällä hetkellä sopivia talvikenkiä päästäkseen ilahduttamaan arkeani. Shwings Suomen laajaan valikoimaan ja nettikauppaan pääset tutustumaan tästä, olen melko varma, että ihastut. :)Hyvää alkanutta viikkoa muruset! :)

Misorella

2 kommenttia :

  1. Ai kun kivat siivet sinulla on lenkkareissa! Olen noita siipiä joissain kuvissa nähnyt ja nyt tiedänkin, mistä niitä voi tilata. Kiitokset kiinnostavasta postauksesta. Taisi tuo herrakin tuossa vieressä innostua noista Antiikin kreikan viestinviejäjumalan Hermeksen siipikengistä :) Mukavia juoksulenkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että innostus tarttuu! :) Uskon, että löydätte kumpikin mieleiset kenkäasusteet laajasta valikoimasta. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.