Testissä Moroccanoil-hiustuotteita ja Tangle Teezer

13. marraskuuta 2013Arganöljyhullaantumiseni on noussut aivan uudelle tasolle tutustuttuani Moroccanoililta testattavaksi saamiini laadukkaisiin hiustenhoitotuotteisiin. Muutaman viikon testikierroksen jälkeen minulla on pelkästään hyvää sanottavaa tuotteista.

Eräs muu hiusystävällinen uusi tuttavuus, josta haluan laittaa hyvän sanan kiertämään, on Tangle Teezer -takkujenhoitoharja. Sitä käytettyäni ei tulisi enää mieleenikään vaihtaa tavalliseen harjaan. Alta löytyvät hiustenhoitotuotteet on valittu varta vasten värjätyille ja kemiallisten käsittelyiden vaurioittamille hiuksilleni parhaan hoitolopputuloksen aikaansaamiseksi.

Treatment hoitoöljy - kaikille hiustyypeille

Ravitsevaa hiusöljyä voidaan käyttää hiusten hoitoon, muotoiluun ja viimeistelyyn. Hoitavien ominaisuuksien lisäksi tuotteen parhaimpia puolia on, ettei se kerrostu hiuksiin tai jätä jäämiä. Tuote nopeuttaa hiusten kuivumista ja parantaa hiuslaatua käyttötarkoituksesta riippumatta.

Koostumus palauttaa hiuksiin niiden menettämiä, hiuksia vahvistavia proteiineja, kiiltoa antavia rasvahappoja, omega-3-öljyä ja vitamiinia sekä hiuksia suojaavia antioksidantteja. Pidän erityisesti siitä, että hauraat ja katkeilevat hiukseni ovat muuttuneet hiusöljyn käytön myötä vahvemmiksi ja elastisimmiksi.

Toinen näkyvä parannus on, että kultaiset pisarat saavat pörröisyyteen taipuvaiset hiukseni paremmin ojennukseen kaunista kiiltoa unohtamatta. Vinkkinä Treatment-öljystä on olemassa erikseen light versio vaaleille hiuksille.
Tangle Teezer

Hittituotteeksi noussutta takkuharjaa voi käyttää hiusten olleessa kuivat tai märät. Toisin kuin perinteisillä harjoilla, Tangle Teezerillä voidaan käydä läpi hiukset juurista latvaan tai puolipituudesta latvaa kohti. Uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot.

Tangle Teezeriä käytettäessä kutrit alkavat myös ajan myötä tuntua paksummilta ja terveemmiltä. Harja on loistava apuväline lisäksi hoitoaineen tasaiseksi levittämiseen märkiin hiuksiin. Harjaa on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, itse en voinut vastustaa ostosreissulla (tälläkään kertaa) pinkkiä värivalintaa. :)
Korjaava hiusnaamio - heikentyneille ja vaurioituneille hiuksille

Morocconoilin hiusnaamio elvyttää huonokuntoisia ja värikäsiteltyjä hiuksia. Tehohoito korjaa 5-7 minuutin vaikutusajan aikana erityisesti hiusten rakennetta. Tuotteen koostumus pitää sisällään runsaasti arganöljyä ja proteiinia, jotka korjaavat kemiallisten- tai lämpökäsittelyjen vaurioittamia hiuksia ja vahvistavat niitä.

Naamio ikään kuin ruokkii huonokuntoisia hiuksia syöttämällä takaisin niistä poistunutta proteiinia. Käyttösuosituksena on ottaa hoito mukaan hiustenhoitorutiineihin aluksi kerran viikossa ja harventaa käyttöväliä hiusten kunnon parantuessa. Olen pitänyt todella paljon kaikista kokeilemistani Morocconoil-tuotteista, mutta tämä tuote on yksi erityssuosikeistani heti Treatment-hoitoöljyn jälkeen. 
Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine- hennoille hiuksille

Olen esitellyt blogissani muitakin suosikkihiustenpesutuotteita, joiden joukosta nämä kaksi lunastavat sijat kärkipaikoilta. Tykkään käyttää samanaikaisesti eri tuotesarjojen laadukkaita pesutuotteita, sillä tuotteiden vaihtelu tekee hiuksille hyvää. Moroccanoilin hennoille hiuksille suunnatut tuotteet eivät latista hiuksia, vaan herättävät suortuvat eloon. Shampoon koostumus on hyvin tiivis, joten se vaatii aktivoituakseen ja vaahdotakseen runsaasti vettä.

Hoitoaineen vaikutusaika on 1-2 minuuttia ja sen annetaan vaikuttaa hiusten koko pituuksissa. Tuuheuttavat tuotteet sisältävät antioksidanttirikasta arganöljyä ja ravinteita jotka puhdistavat, elvyttävät, antavat ilmavuutta ja lisäävät hiusten käsiteltävyyttä. Kauniin kiillon lisäksi kaunistava vaikutus lisää hiusten luonnollista liikkuvuutta.

Shampoo ja hoitoaine sopivat erinomaisesti värjätyille hiuksille, sillä koostumukset eivät sisällä kuivattavia ja väriä haalistavia sulfaatteja, fosfaatteja ja parabeenaja. Pestessäni hiukseni ensimmäisen kerran näillä tuotteilla kylpyhuone täyttyi ihanasta tuoksusta ja hiukset tuntuivat heti pesun jälkeen käsin kosketeltavan sileiltä ja hoidetuilta.
Kosteuttava muotoiluvoide- kaikille hiustyypeille

Muotoiluvoide saa aikaan pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen kevyttä muotoilua unohtamatta. Käytän tuotetta Treatment-hoitoöljyn kanssa pyyhekuiviin hiuksiin. Tuote sopii erinomaisesti kuivalle hiuslaadulle, sillä se kosteuttaa ja lannistaa pörröisyyden ja takut. Muotoiluvoide sopii kaikenlaisten föönikampausten pohjalle kesyttäen lennokkaat hiukset. Pidän tuotteesta erityisesti siksi, että se antaa juuri sopivasti rakennetta ja tukea ilman latistavaa vaikutusta tai jäykkää lopputulosta.

Hienointa Moroccanoil-tuotesarjassa on, että ylelliset tuotteet tukevat toistensa vaikutuksia ja saavat aikaan lyhyessä ajassa varsin näkyviä muutoksia. Tuotteita voi hankkia mm. hyvin varustelluista kampaamoista ja Stockmannilta. Rehellisyyden nimissä ainut miinuspuoli on tuotteiden varsin korkea hinta, mutta jokainen tekee omat valintansa mihin haluaa satsata hiusten kauneudenhoidossa. 

Opiskelijan budjetti asettaa kuitenkin omat rajansa Morocconoil-tuotehankinnoilleni, vaikka allekirjoitankin, että tuotteet ovat joka euron arvoiset. Vinkiksi, jos elämäntilanteesi ei laillani anna mahdollisuutta satsata lähitulevaisuudessa parhaaseen, toinen, hintalaatusuhteeltaan varsin hyvä, arganöljytuotesarja löytyy RICH Hair Carelta, jonka tuotteiden osalta palaan asiaan ihan omassa postauksessaan. :)

*Moroccanoil-tuotteet saatu blogin kautta. 

Misorella

2 kommenttia :

  1. Mulla kans toi Moroccanoil-öljy on ihan ehdoton. Nykyinen loppumassa ja seuraava odottaa jo. ;) Itellä on noi Repair shampoo ja hoitoaine muistaakseni ja musta tangle teezer löytyy myös. Ihan huipputuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hyviä tuotteita. :) Tangle Teezer on ihan paras. En ymmärrä miten selvisin takkuuntuvien hiusten kanssa ennen sitä! :D Tekee kyllä arjesta helpompaa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.