Halloween sugar crush nails

2. marraskuuta 2013Viime viikonlopun kauhukartanon juhlallisuuksien jälkeen, tuntuu melkein, että Halloween meni jo omalta osaltani menojaan. Sen verran kuitenkin kaivoin kauhuhenkeä pöydänkulmalle, että lakkasin sapelit tummanpuhuviksi. Siitä päästään sopivan aasimaisena siltana kynsilakkalöytöön, joka on yhtä houkuttelevaa kuin tavis sokru pullahiirelle. IsaDoran Sugar Crush tarjoaa nimittäin virkistävää vaihtelua värilakkojen ystävälle.

Eläväinen karhea lakkapinta ja harakan lempparikiiltokiteet luovat yhdessä kivan efektin. Hyviä puolia on myös se, että lopputulos antaa anteeksi pienet sivellinhutiloinnit ja myös lakan korjailu onnistuu kynsien kärjistä kulumisen myötä ilman ikäviä rajoja. Wine crush -mattasävy läikehtii, sädehtii ja elää valossa hileiden ansiosta!

Tätä herkkua kerran kokeiltuani saatan hyvinkin eksyä uudelleen sokerihyllylle - kosmetiikkaosastolle. Mielessä polttelee sävyinä ainakin kulta ja kirkkaanpunainen. Nyt sen vasta oivalsin, ajatella, sokerikuorrutetta, joka ei kerrytä kiloja vaikka kuinka usein kävisi purkilla! ;)Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.