Stailaava bloggari ja muita ilon aiheita

14. lokakuuta 2013


Messutunnelmissa: Steffit, Aino, Hanna, Alex ja Maria

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, messuviikonloppu on ollut tapahtuma- ja kokemusrikas! Vaikka olenkin saanut olla mukana I love me -messujen bloggaajana, voin tavallisena kuluttajanakin todeta hyvillä mielin, että messut ovat olleet varsin hienosti toteutettu ja teemoittain jaetut alueet tarjosivat kokonaisvaltaisesti koettavaa ja ohjelmaa. 

Kulttuurituottaja minussa henkäisi usein ihastuksesta ja tunsi tuttua vetovoimaa tapahtumajärjestämisen hurmaa kohtaan. Iltapäivällä ehdin vielä katsastamaan Teri Niitin stailaaman muotinäytöksen. Catwalkille katsellessani tunsin ylpeyttä kotimaisen näytöksen tasosta ja toteutuksesta. Lumouduin erityisesti Vuoden Nuori Suunnittelija 2013 -tittelin saaneen Ernesto Hinojosan kuvankauniista mallistosta ja Noolanin vaatteiden pelkistetyn kauniista leikkauksista.

Kaikkein päällimmäisenä on kuitenkin jäänyt mieleen mahtavien uusien tuttavuuksien kohtaaminen, keskustelut asiantuntevien myyjien ja spontaanien persoonien kanssa. Meillä on ollut Bloggers Loungessa ihan uskomaton henki ja on ollut ilo uutena bloggaajana tutustua ja vaihtaa ajatuksia jo pidempään blogeja kirjoittaneiden konkareiden kanssa.

On uskomatonta miten yhteen viikonloppuun voi mahtua niin paljon tietoa, kokemuksia, oppia ja verkostoitumista. Kiitos kaikille, ketkä olen kohdannut tällä matkalla, luulen, että osa porukasta tulee pitämään vielä yhtä, vaikka messut pakkaavatkin tältä syksyltä pillit pussiin. Yksi iso kiitos kuuluu myös Bloggers Loungen juontajallemme Alexille, joka omalta osaltaan on pitänyt varsin mallikkaasti yhteishenkeä ja hyvää fiilistä yllä. :)Seurassani ihanat naiset Linda, Aino ja Maiju 

Mekko ZIP Jeans (saatu)
Birdcage Pendant -kaulakoru ja Ben Bird -korvakorut titiMadam
Nilkkurit Hangar 

Yksi tämän päivän ilon aiheista oli tavata stailattavani Eija, joka kaipasi päivitystä tyyliinsä. Ihana perheenäiti on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen laihtumisen myötä ja kaipasi vinkkejä korostaakseen parhaimpia puoliaan ja naisellisuutta.

Suuren elämänmuutoksen myötä oma kehonkuva hakee usein paikkaansa ja tekee hyvä kuulla mitä kaunista muut näkevät sinussa. Halusin tuoda linjakkuutta Eijan kapeaan hartialinjaansa, korostaa kadehdittavaa uumaa ja tasapainottaa lantiota.

Päärynävartaloa pukevat parhaiten v-malliset kaula-aukot, paitojen vaakaraidat, olkatoppaukset ja hartioita tasapainottavat suuret kaulukset. Vaatteiden leikkauksilla ja helmanpituuksilla puolestaan tasapainotetaan lantion mittasuhteita.Ihana Eija ennen ja jälkeen stailauksen. Upea laukku on kotimaisen Lumin Julia Midi.

Valitsin vaatteet ja kengät stailaukseen YourFACE:n mallistosta. Halusin korostaa Eijan pitkiä sääriä ja jalkoja mustilla saappailla ja tyköistuvilla tummansinisillä farkuilla. Arkityylistä löytyi sinisen sävyillä leikittelevä ohut sifonkipaita, joka sytytti silmien värin eloon.

Vaalea neule laskeutui kauniisti lantiolle ja vyö korosti vyötärön kapeutta. Illanviettoa varten valitsin housujen seuraksi leveäkauluksisen petrolinsinisen paidan ja jakun, joissa oli samaa värimaailmaa kuin päiväasussa. Tyyli viimeisteltiin Lumin Julia Midi clutchilla, joka muuntautuu iltalaukuksi ottamalla olkahihnan pois. Jakku-asuun yhdistin vielä titiMadamen Birdcage Pendant -kaulakorun, joka toi asuun personallisuutta ja leikittelevyyttä.
Toivon, että Eija sai stailaushetkestä hyviä vinkkejä. Valitut värisävyt ja erityisesti päiväasu oli hänelle varsin mieleinen. Erityisen iloinen olen siitä, että löysimme hänelle istuvat ja mukavilta tuntuvat farkut.

Oikeanmallisia farkkuja on ollut Eijan omien sanojen mukaan vaikea löytää. Tuuletan hänen puolestaan, nimittäin farkut olivat niin mieleiset, että ne löytyvät pian myös Eijan omasta vaatekaapista. Kiitos iloiselle ja aidolle stailausmallilleni! Toivon sinulle ihanaa syksyä ja rohkeutta muotikokeiluihin! Muista, että Sinä olet upea nainen! :)


 
Stailausvaatteet YourFACE

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.