Sadonkorjuun aikaa - syysjuhlat

6. lokakuuta 2013Lauantai on toivoa täynnä tai tällä kertaa paremminkin iloa, hyvää seuraa ja sadonkorjuun herkkuja. Syysjuhlien musta asuvalintani sai seurakseen ripauksen lempivärini sävyjä. Punainen viritti asuun aistikkuutta, eikä tuo uusi hameenikaan tainnut kakkoseksi jäädä siinä yhtälössä. Erityisen innoissani olin lauantaiaamupäivän kampaajakäynnistä, kun hiusväriäni päivitettiin tummemmilla hiekansävyisillä raidoilla.

Tällä kertaa ei kajottu saksiin, vaan nyt pyritään saamaan hiuksiin pituutta ja kasvatettua etuhiukset pois. Kampaajani loihti juhlista kuultuaan syyssadonkorjuun teemaan sopivan kampauksen, johon ihastuin aivan täysin. Kehuista päätellen lopputulos miellytti muidenkin kuin vain minun silmääni.

Kuvia kurkatessasi huomasitkin varmasti, että yksi talon asukkaista päätti viettää juhlia turvallisen tarkkailuetäisyyden päästä, mutta uskaltautui luokse, kun sillä puhui kissaa. Hyvän ruoan, viinilasien kilahdusten ja ystävien ympärille rakentunut ilta piristi mieltä ja kiitänkin isäntäväkeä vaivannäöstä perinteisten syysjuhlien järjestelyiden osalta.Tekonahkahame GT
Toppi ja jakku H&M
Salmiakkirannekoru Elvari
Kengät vanhat

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.