Pikkumusta x 2 ja messutunnelmia

13. lokakuuta 2013Tämän päivän asuna oli Zaran viime talven pikkumusta, olallani keikkui myös toinen väriin mätsäävä, juuri sopivan kokoinen luottokaveri. Luulenpa, että muut laukkuni taitavat jatkossa olla varsin mustasukkaisia.

Niin siinä kuulkaa kävi, hulluus iski kirjaimellisesti! Taudilla on ihan virallinen diagnoosikin, nimittäin Stockan Hullut Päivät! Laukku mokoma huuteli jo kuvaston sivuilta ja pahaa aavistamattomana, sen kotiosastoa tavaratalossa ohittaessani, se suorastaan väkisin hyppäsi mukaan ja pakotti kävelemään kassalle. Huh huh!

Messuaamupäivä alkoi hauskoissa merkeissä Ellen kuvausautomaatilla, jossa sai ikuistaa itsensä muotiraamatun leikkimieliseen kansikuvaan. Ihan puolivahingossa tuli poseerattua varsin tyylikäs otos. Eipä tuolla nyt saa menolippua oikean lehden kanteen, mutta tuli siitä itselle hyvä mieli. :)
Tämän päivän messuhaastattelun aiheena oli bloggaajan työpäivä. Jep, bloggari ei muistanut edes jännittää, kun Alexin kommentit ja välttämättömät vastavedot naurattivat niin paljon. Huumorinkukkasilla päsee pitkälle!

Päällimäisenä jäi mieleen haastiksen loppupuolelta kysymys mihin oma tyyli perustuu. Asiaa kummemmin miettimättä möläytin asiaa hetken miettiyäni vastasin hienosti tiivistäen rönsyilevästi höpöttäen, lähes ajatuksen hukaten, että kolmekymppisen naisen itsevarmuuteen, rohkeuteen korostaa omaa naisellisuuttaan ja siihen, että ei häpeä itseään, vaan uskaltaa korostaa parhaita puoliaan.

Vaikka itse sanonkin, ei toisaalta yhtään hullumpi ohjenuora, näin tiivistettynä, ihan kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Toinen päivän haastattelu tulikin sitten ulos Voicen taajuuksilta ja pääsin antamaan vinkkejä mm. oman blogin aloittamisesta. Vastauksessani Olli-Pekalle ja kuulijoille, kehoitin tutustumaan blogitarjontaan, valitsemaan itseä kiinnostavan aihealueen, josta on helppo kirjoittaa, oli kyseessä esimerkiksi sisustus tai kokkailu ja tarttumaan rohkeasti toimeen.

Kuka tahansa kiroittamisesta kiinnostunut ja luomisen paloa tunteva voi luoda oman blogin, se on täysin maksutonta. Jäin haastattelun jälkeen pohtimaan, että blogini on elänyt ja kasvanut mukanani ja ollut kanava tuntea, kokeilla, pohtia ja päästää tyttömäisyys valloilleen.

Olen rakentanut sille pikkuhiljaa kotikatoksi lifestyle-teeman, sillä matkani jatkuu ja Misorellan tyyliin muokkaantuu ajassa ja teoissani näköisekseen. Blogistani löytyy myös esittely Voicen nettisivuilta. Pääset kurkkaamaan mm. arjen seikkailijan syyspukeutumisvinkkejä tästä. ;)
Päivääni ilahdutti myös Rillan ja Henriikan tapaaminen Bloggers Loungessa. I love me -messuilla onkin ollut ihana kohdata uusia ihmisiä, kuulla mielipiteitä, verkostoitua ja viettää naurun täyteisiä hetkiä. :) Tänään ei hymy hyytynyt kuin loppumetreillä, kun rupeama korkojen päällä saavutti päkiöissä kipukynnyksen seitsemännen tunnin kohdilla. Vaihtokenkien sujauttaminen jalkoihin ei ole koskaan tuntuneet niin hyvältä. Niin se vaan on, joskus aika vain katoaa, kun koettavaa on niin valtavan paljon. :)Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.