Kunpa aina olisi lauantai

25. lokakuuta 2013Lauantai - ei viikonpäivä vaan lahtelainen ravintola, josta saa pikakotiruokaa. "Ihan kuin kotona valmistettua" -slogan maistuu mm. perunamuusissa ja lihapullissa. Tällä kertaa käytiin kuitenkin äidin kanssa herkuttelemassa makeilla vohveleilla hieman eri täytevariaatioin. 

Kodikkaassa miljöössä on mukava täyttää maha ja jatkaa sen jälkeen ahkerasti shoppailua. Kyllä, tiedän, vedin ihan överiksi jätski-suklaakastike valinnalla, mutta kerrankos sitä ollaan lomalla. Vohveleista tuli mieleen miten rakas lapsuudenystäväni oli ihan mestari paistamaan täydellisiä ruudukkaita sydänreunaisia herkkuja. 

Niiden kestien merkeissä vietettiin monta iltaa, ihan melkein naapurissa. Nykyään saman ihanaisen kotona kyläillessä vieraalle tarjotaan aina jotakin muuta itse leivottua hyvää, ei valittamista siltäkään osin. :)

Kivaa viikonloppua sinullekin,

Misorella

2 kommenttia :

  1. Hauskat Halloween vermeet sinulla. Nuo ripset vaikuttavat kiinnostavilta. Miten noitten takaa katsotaan? Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on entuudestaan ollut yhdet paperiripset testissä ja varsin hyviltä tuntuivat käytössä. Oheisesta linkistä näkee miten Peacock-ripsiä voi varioida käytännössä: http://www.paperself.com/photo.php?show=16&img=186

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.