Ioanna Kourbelan maagisen muuntautumiskykyinen neule

21. lokakuuta 2013Kerroin taannoin ihastuneeni Ioanna Kourbelan suunnittelemaan monikäyttöiseen neuleeseen. Onni kohtasi minua taannoisena I love me -messuviikonloppuna, kun sain käydä valitsemassa omakseni kauniin kietaisuneuleen. Tehtävä oli varsin mieluinen, mutta ei kovinkaan helppo! Ihania värivaihtoehtoja, kun oli tarjolla laaja skaala.

Valinnanvaikeushan siinä meinasi iskeä, mutta onneksi Minikain messuosaston mukavat asiakaspalvelun ammattilaiset antoivat asiantuntevia vinkkejä sovitellessani vaihtoehtoja. Erityiskiitos Kariinalle ja Sisille siitä, että puhuitte minut ympäri iänikuisesta mustasta asuvalinnasta!

Sinisen sävymaailman värejä pitkään ja hartaasti mallailtuani ja erilaisia neuleen solmimistapoja testattuani löysin lopulta värin, joka ei todellakaan ollut musta. Petroolinsininen sai silmieni värin syvenemään ja sopi vaaleiden hiusten ja ihon seuraan luontevasti.

Mietit varmaankin kuumeisesti kuka on Ioanna Kourbela? Esittelen teille mielelläni nuoren, kolmannen polven kreikkalainen tekstiilitaiteilijan:

"Jokaisella vaatteella on sielu, oma elämä – tämä on lähtökohta suunnittelutyössäni. Loputtomasta värien ja muotojen kirjosta syntyy vapaana leijuvia vaatteita, jotka sopeutuvat käyttäjänsä mielentilaan ja tarpeeseen. Kiihkeän kaupunkielämän syke stimuloi luovuuttani ja luonnossa palaan juurilleni, töissäni näkyy kumpikin elementti. Suunnittelussa keskityn ihmiseen, ainutkertaiseen vartaloon, jolla on oma tarinansa kerrottavana." - Ioanna Kourbela
Kourbelan taidolla ja tunteella suunnittelemansa neuleet ja vaatteet on valmistettu laadukkaasta kreikkalaisesta puuvillasta, silkistä, viskoosista ja pellavasta. Asut valmistetaan Kourbelan omissa kutomoissa Ateenassa, Akropoliksen juurella.

Suunnittelijan tuoteperheeseen kuuluu Basic-malliston lisäksi kausittain vaihtuva Exclusive-mallisto. Syksy-talvi 2013-2014 mallisto sai minut huokailemaan ihastuksesta, asian tilan voit käydä toteamassa myös itse täältä.

Asuja katsoessani voin sanoa olevani lopullisesti rakastunut suunnittelijan kädenjälkeen! Yksinkertaisena syynä ovat klassisen kauniit leikkaukset, ajaton tyylikkyys ja jokaisen asun kekseliäät jujut, joka tekevät vaatteista kerrassaan sielukkaita.
Minikailta saamani 2550-neule on 100 % kreikkalaista puuvillaa, ohuesta langasta taidokkaasti kudottua joustavaa ja kevyttä neulosta. Yhtä varmaa kuin se, että neulevalikoimasta löytyy lukuisia värivaihtoehtoja, on myös se, että neuleella on vähintään yhtä monta käyttötapaa.

Kourbelan patentoitua 2550-neuletta voi käyttää mm. neuletakkitakkina, bolerona, viittana, tunikana, minimekkona ja shaalina. Koska sanat eivät riitä kertomaan ja omiin kuviimme tallentui vain murto-osa käyttömahdollisuuksista, suosittelen katsomaan oheisen varsin oivaltavan esittelyvideon täältä.

Innostukseni uudesta neuleesta oli sen verran tarttuvaa, että myös ystäväni suuntasi messuilla askeleensa neuleiden maailmaan. Niinpä kauniin ruskea vaate lunasti paikkansa myös hänen vaatekaappinsa valikoiman piristäjänä.

Näenköhän omiani, jos väitän, että asun sävy vivahti luonnonvalossa jopa hieman tummaan violettiin. Tiedä siitä, mutta siitä olen ainakin varma, että värivalinta sopi erinomaisesti tummat piirteet omaavalle kauniille ystävälleni. Sain häneltä viime viikolla viestin, jossa hän ilmoitti olevansa "in love" hankintaansa. Arvaatte varmaan kuvia katsoessa mitä siitä viestistä seurasi. ;)P.S. Haluaisitko sinäkin hankkia oman Ioanna Kourbelan suunnitteleman luomuksen? 
Suomalaiset jälleenmyyjät löydät Minikain nettisivuilta täältä. :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.