Syksyn taikaa - heikkona punaiseen

12. syyskuuta 2013Eilisen tehoisku kokomustaa vastaan suoritettiin punaisen hameen voittokulkueena. Miten sitä voikin tulla hyvälle mielelle jonkin tietyn värisen vaatteen piristämänä.

Punainen on kulkenut mukana vuosia omassa pukeutumisessa, milloin on ollut sen loistokausi, milloin sillä on hillitymmin luotu viimeinen silaus, milloin se on ollut oman tyylin perusta ja milloin enemmän kuin suosittu omassa kaveripiirissä.

Ohutta kesähametta kehtaa ulkoiluttaa vielä syksylläkin, kun sen seuraksi valitsee tummia sävyjä ja viimeistelee lookin lämpimillä sukkahousuilla. Totesin eilen itsekseni, että olen auttamattoman laiska vaihtelemaan korvakoruja asuun sopiviksi.

Ihastellessani jälleen kerran korurasian pohjalle kertynyttä valikoimaa, päätin, että jatkossa ainakin kerran viikossa pitää vaivautua näyttämään joillekin roikkuvista kaunottarista päivänvaloakin. Muutenhan niiden upeus menee täysin hukkaan! Ensimmäisinä ulkoiluvuoron saivat vanhat korvikset, jotka ovat kivan persoonalliset ja yllätys yllätys, niissäkin on häivähdys punaista.
Sain illalla kämppiksen kuvausavuksi ja omalla takapihallamme ihmetellessä mahdollista kuvauspaikkaa, näimme, että syksy oli käynyt taiteilemassa jo varsin runsaskätisesti naapuritalon takapihalla.

Se klisee, ruohon on vihreämpää aidan toisella puolella, piti ainakin tässä tapauksessa paikkansa, kenties lehdetkin olivat punaisemmat ja sopivat kivasti hamosen kuvausrekvisiitaksi, joten arvaatte varmaan minne suuntasimme. ;)
Vaikka todistusaineistoa ei löydykään (paikalle yllättäen saapunut kuvattava oli niin tohkeissaan, että tarkkaa kuvaa ei saanut), edes kaupungin vaihdos ei muuttanut sitä, että kesken kuvausten paikalle saapui mikäs muu kuin musta kissa. :) 

Maailmankirjat ovat siis kohdillaan, kissamainen tasapaino raiteillaan, vanhasta mekosta tuunattu punainen hame käyttökelpoinen myös tässä vuodenajassa, käyttösuunnitelma korvakorujen suhteen laadittu ja syksy alkaa olemaan oman värioppinsa kannalta kauneimmillaan. Enää herää kysymys, onko sinullakin jokin erityisen rakas väri, joka on kulkenut mukana pitkän matkan omassa pukeutumisessasi? 

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.