Ripset paperista

14. syyskuuta 2013Perjantaina suuntasin Helsingin yöhön ulkoiluttamaan Gina Tricotista löytyneitä hametta ja paitapuseroa, tiukan hameen ja löysän puseron yhdistelmä toimi mielestäni varsin hyvin yhdessä. Tänä syksynä alkanut aina vaan yltyvä paitapuserohullaantumiseni pistää miettimään, alkaako minusta tulla vanha, taidan kuitenkin mieluummin käyttää toiveikkaasti sanaa tyylikäs. ;)

Ystävältä muutama vuosi takaperin joululahjaksi saatu punainen (ylläri) laukku pääsi mukaan piristämään taas niin tummasävyistä asuyhdistelmää. Illan ilahduttavin juttu (ellei lasketa seurueemme ihanien naisten ja herrasmiesten riemastuttavaa seuraa ja nauruntäyteistä hauskaa iltaa) oli muuten niin pelkistettyä meikkiäni säväyttäneet Paperselfien ripsikoristeet.

I love me -bloggaajan tuotekassista löytyneet Ditelle Cosmeticsiltä saadut persoonalliset paperiset ripsikoristeet, ovat varsin erikoiset meikin uudelle tasolle viejät, mutta tuntuivat heti varsin omilta. Rohkeat ripset vaativat, että niitä kantaa ylpeänä ja pokkaahan minulla riittää.

Ripsiä voi käyttää kokonaisina tai leikata pienemmiksi palasiksi. Ne saa kiinnitettyä kätevästi irtoripsiliimalla ja niitä voi käyttää useamman kuin kerran uudelleen. Hauska vinkki jatkokäyttöön on niiden hyödyntäminen kynsikoristeina kirkkaan kynsilakan alla.
Itse päädyin leikkaamaan kalasta ja tähdestä koostuvan koristeosan silmäkulmien koristeeksi. Paperselfien omilta sivuilta löytyneestä kuvasta näkee identtisen ratkaisun, sillä omat iPhonella (ehkä tässä täytyy pikkuhiljaa alkaa vakavasti harkitsemaan kunnon kameran hankkimista) otetut kuvat illan asusta ja ripsistä eivät saaneet vangittua kuviin tarkempaa näkymää illan meikkityylistä.

Ditelle Cosmeticsin (Diter-Elektroniikka Oy Ab) löydät myös 11.-13.10.2013 Helsingin messukeskuksessa järjestettäviltä I love me -messuilta osastolta 6t99. Ripsivalikoimaan pääset tutustumaan Ditelle Cosmeticsin nettisivuille tästä linkistä ja Paperselfien omille sivut löydät täältä.


Kuva yllä X

Misorella

2 kommenttia :

  1. Oi vitsit miten hauskalta nuo ripset näyttää! :) Itse sain perhoskuviolliset jotka odottelevat nyt jotain erikoistilaisuutta joissa pääsevät sitten loistamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin olin varsin innoissani ripsistä! Perhoset kuulostavat myös ihanalta vaihtoehdolta, toivottavasti pääset kokeilemaan niitä pian! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.