Gulört & Pallra - vaaleanpunaisia yksityiskohtia

13. syyskuuta 2013Lähettelin ennen muuttoa ilmoille vaaleanpunaisia haaveita uuden kodin sisustuksen yksityiskohdista. Reilu viikko sitten hyppäsin ilmaiseen Ikea bussiin ja köröttelin vaivattomasti shoppailemaan Espoon tavarataloon. Vaaterekin ja muutaman muun ostoslistalla koreilleen tarvehankinnan lisäksi mukaan tarttui pinkkejä heräteostoksia.

Löysin varsin toimivan idearatkaisun korupaljouden säilytykseen, herttaisen vaaleanpunaiset neljän laatikon palapelistä koostuvat Pallra-säilytysrasiat sopivat tähän tarkoitukseen loistavasti. Ensinnäkin ne toimivat kivoina sisustuselementteinä ikkunalaudalla, toiseksi ne mahduttavat sisäänsä paljon kiiltäviä aarteita.

Pienemmät laatikot toimivat oivallisina tilanjakajina, keksin hyödyntää myös lootien ylösalaisin käännetyt kannet juuri tämän hetken lempparikorujen säilyttämiseen, sillä näin ne ovat heti nähtävillä ison laatikonkannen avauduttua. Poissa silmistä, mutta harmonisesti järjestyksessä, niin kätevää! Hauskin osuus heräteostosten osalta olivat supersöpöt Gulört-tyynynpäälliset.

Se, mikä asiasta tekee huvittavan, on kuvastoa selatessani noussut ajatus, että nuo ovat ihan kivat, mutta noita en ainakaan haluaisi omaan sisustukseeni. Niinhän siinä nyt kuitenkin kävi, että kaikki neljä siivekästä kykkivät päiväpeiton päällä sulassa sovussa ja sopivat vielä kaikenlisäksi kokonaisuuteen kuin nenä päähän. Kas, joskus sitä voi lumoutua sellaisestakin, mihin ei ole lainkaan varautunut. ;)

Ennakkoluulotonta ja rentouttavaa viikonloppua! :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.