Blonde Angel - vaaleiden värjättyjen hiusten suojelusenkeli

1. syyskuuta 2013Arjen luksusta - sitä ovat Kevin.Murphyn väriä kirkastavat Blonde Angel hopeahoito- ja shampoo vaaleille ja harmaille hiuksille. Kampaajani asiantuntemukseen luottaen panostin kerrankin tuotteisiin, jotka taittavat pois tehokkaasti ei- toivottuja keltaisen ja kullan sävyjä hoitavuutta unohtamatta.

Shampoo antaa kiiltoa mattaisille hiuksille ja hoito kosteuttaa tehden samalla hiuksista pehmeät. Hätäiselle hiustenhuoltajalle minuutin hopeahoidon vaikutusaika on loisto juttu ja tässä asiassa ei ainakaan voi vedota kiireeseen.
Aluksi tyyris hinta hieman hirvitti, mutta nämä sinisiä taikapisaroita sisältävät lippaat ovat joka euron arvoiset. Joskus vain kannattaa satsata laatuun eikä pihistää. Erityistä kiitosta täytyy antaa myös pakkaussuunnittelusta!

Herkullisen pastelliset sävyt tekevät vaaleiden suortuvien pelastajista vastustamattoman näköiset. Kätevistä korkinsuista saa annosteltua juuri sopivan määrän, mikä tekee näistä loppupelissä varsin riittoisat hiusten kauneuden kohentajat. Ympäristöystävälliset tuotteet eivät sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeenejä, mutta sen sijaan hiuksia hemmotellaan eteerisillä öljyillä, kasvisuutteilla ja luonnollisia antioksidanteilla.
Vuosia kadoksissa olleen unirytmin palauduttua (lue normaalien yöunien myötä) hiukseni ovat ruvenneet kasvamaan jälleen tämän vuoden myötä suorastaan silmissä. Tahti on varsin tervetullut, sillä se tarkoittaa kuukausi kuukaudelta terveempiä ja vaurioitumattomampia hiuksia. Eiköhän siinä ole jo riittämiin syytä, jotta vaalean sädekehän voi hyvällä omallatunnolla elävöittää, viimeistellä ja kiillottaa kutrien suojelusenkelillä.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.