No7 - kosteutusta ihon hyvinvoinniksi

9. elokuuta 2013Loppu kevään aikana löysin itseni jälleen kosmetiikkaosastolta valitsemasta uusia tuotteita kasvojen ihonhoitoon. Näin mainoksen jossakin aikakausilehdessä No7-sarjan päivävoiteesta, jota mainostettiin kosteuttavana tuotteena, joka ravitsee ihoa ja ylläpitää kosteutta 24 tunnin ajan.

Olen ennenkin valinnut testattavaksi tuotteita, jotka herättelevät toiveita samanlaisesta lopputuloksesta. Vaikka olenkin halunnut uskoa näitä lupauksia, moni tuote on kuitenkin tuottanut pettymyksen tai ei ole erottunut sen kummemmin muista kilpailevista tuotteista edukseen.

Tuotemerkki sinänsä ei ollut uusi tuttavuus, mutta muistan sen lähinnä joistakin täsmätuotteista kaukaa teinivuosilta. Nyt uudelleen vanhaa tuttavuutta hieman eri näkökulmasta lähestyneenä, täytyy sanoa, että olen iloisesti yllättynyt ja voin tyytyväisenä sanoa löytäneeni kosteuttavan voiteen, joka tekee todella sen mitä lupaakin.
No7 Beautiful Skin -päivävoide sisältää suojakertoimen 15 ja 5*UVA-suojan. Sarjasta löytyy kosteutusta eri ihotyyppien tarpeisiin. Olen testannut kuvassa olevan kuivalle/erittäin kuivalle iholle tarkoitetun voiteen lisäksi myös normaalille/kuivalle iholle tarkoitettua päivävoidetta ja kumpikin tuntuivat käytössä varsin hyviltä.

Rasvapurkki on riittoisa, tuotteen koostumus ihanan täyteläinen ja iho tuntuu vielä illallakin pehmeältä ja kosteutetulta. Ostan tässä kohtaa täysin sanan ravitseva, sillä se kuvaa voidetta täydellisesti. Täsmätuotteista puheen ollen, aikuisen naisen iho tarvitsee toisiaan myös apua, mutta hieman eri tavoin kuin silloin joskus.
Mukaan tarttui myös Instant Radiant Beauty Balm -heleyttävä pikakaunistaja, joka rauhoittaa herkän ihon punoitusta. Kevyt seerumi levitetään puhtaalle iholle kosteusvoiteen alle. Leikkisästi voisi ilmaista, että nämä tuotteet ovat ravintoa iholle, hyvä ja terveellinen ruoka saa tunnetusti syöjänsä voimaan hyvin, miksi näin ei voisi olla siis ihon kauneudenhoidonkin kanssa?

Kaiken muun hyvän lisäksi tuotteet ovat hypoallergeenisia ja jälleen kerran myös hintalaatusuhde on varsin kohdillaan. Tuttavuus on kesän mittaan syventynyt todelliseksi ystävyydeksi ja vaikka välillä kohtaisin muita, mahdollisesti uusiakin kavereita, luulen, että kuljemme vielä pitkään yhteistä taivalta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.