Mustaa ja valkoista, tyylikkäitä pisteitä hopeisen iin päälle

17. elokuuta 2013Puhutaanpa kosmetiikka-addiktioista, omia suuria iänikuisia kompastuskiviäni ovat kaiken kirjavat kynsilakat, joita hamstraan jopa puoli huomaamatta muiden ostosten ohessa. En tiedä onko sisäisellä harakalla tai tyttömäisillä päähänpistoilla osuutta asiaan, mutta säihkyvät ja värikylläiset kynsilakat vievät jalat altani.

Lakkapullot ovat pieniä investointeja verrattuina asusteisiin ja vaatteisiin, kynsissä voi turvallisesti kokeilla (onnistuneesti) villejäkin värejä, jopa sellaisia, joita ei tulisi pukeutumisessa mieleenkään käyttää.
Olen koko kesän himoinnut Lorealin päällyslakkaa, jota koristavat mustavalkoiset pilkut ja nyt se ihastuttaa vihdoin omia kynsiäni. Turhanpäiväistä? - kenties. Välitänkö siitä? - en. Monikäyttöistä ja koukuttavaa? - ehdottomasti kyllä. Hopeinen ihanuus pilkkujen alla on We Care Icon -sarjan Magic Diamond -lakka.

Tuotesarja uudistuu parhaillaan uusin sävyin, joten en mene vannomaan löytyykö sitä enää valikoimista. Harmi sinänsä jos ei, sillä olen varsin viehtynyt sävyyn. Päällyslakkaa täytyy kehua sen verran näyttävän ulkonäön lisäksi, että hileet lähtevät glittersisaruksiinsa nähden huomattavasti helpommin irti lakkoja poistaessa.

Mustavalkoinen efekti toimii parina varsin monen värivaihtoehdon kanssa, herkullisen yhdistelmän siitä saa varsinkin pinkin lakan kanssa eikä kirkkaan punainenkaan jää huonoksi kakkoseksi.
IsaDoran all-in-one -geelilakan loppuessa en pysynyt tuoteuskollisena (geelin vähetessä koostumus ei tuntunut niin toimivalta kuin alkuun, sillä se ei enää levittynyt tasaisesti kynnen pintaan).

Vaihdoin lennossa Lorealin alus- ja päällyslakkaan, joka vaikuttaa käytössä varsin mainiolta, kuivuu nopeasti ja jättää kauniin sileän pinnan kynteen. Katsotaan millaiseksi yhteinen tulevaisuus muodostuu tämän kanssa. Yksi asia on kuitenkin varma, että en enää lakkaa kynsiäni ilman aluslakkaa, sillä se todella suojaa värjäytymiltä.

Joku varmasti ihmettelee mitä hittoa tuo jakari liittyy tähän asiaan. No ei oikeastaan mitenkään, se sopi vain sävymaailmaltaan lakkojen pariksi. Onhan kynsienkin laitto toisaalta tietynlaista remonttihommaa: ensin poistetaan vanha maali, huolletaan, maalataan ja suojataan uudelleen.

Niin ja vastaus kysymykseesi on kyllä, minulta löytyy oma työkalusarja, viimeisimmäksi irrotin pyykinpesukoneen liitännöistään (ei parane laittaa (vasta)lakattuja kynsiä suuhun muuttohommien edessä). ;)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.