Kirppiskierros, leffailta ja terveellisiä herkkuja

16. elokuuta 2013Tilasin eilen toiveikkaasti tälle päivälle aurinkoista säätä. Ilma on ollut kuin nainen, se on vaihtanut mieltään yhtä tiuhaan. Aamupäivän auringon jälkeen iltapäivästä paistoi ja satoi vuorotellen. Tämä sopi minulle oikeastaan ihan mainiosti, sillä aamulla kerkisin juosta intervallitreenin kastumatta (myönnettäköön, että oli pientä motivaatio-ongelmaa, sillä mieli olisi tehnyt vain jolkotella rauhassa pidempää lenkkiä) ja iltapäivällä oli hyvä piiloutua sateelta ystävän kanssa kirppiskierrokselle.

Viiden kirppiksen jälkeen voi puhua jo hyvällä omallatunnolla kunnon rundista. Haaveilin löytäväni uuteen kotiin kivat, persoonalliset keittiöntuolit, jotka olisivat voineet olla (mielellään) erilaisia. Yhdistäväksi tekijäksi olisi riittänyt musta väri ja kaikki muu olisi tuonut vain toivottua särmää sisustukseen.

Tyhjin käsin jouduin kuitenkin suuntaamaan kotimatkalle, täytyy sanoa, että oli saavutus käydä noinkin monella kirppiksellä löytämättä yhtään mitään. Tosin nykyinen kaappeihin kertyneen tavaramäärän kauhisteluni saattaa olla osasyyllinen asiaan, toiseksi motivaatio loppui tässäkin, kun jouduin nuolemaan näppejäni tuolirintamalla! Sen sijaan ostimme puutarhatuotteita myyvästä kojusta kassillisen kesäherkkuja, joiden seuraksi tarvittiin ehdottomasti hyvä leffa.
Illan tästä osuudesta ei puuttunut päivällä peräänkuulutettua motivaatiota, vaan eväät upposivat hyvin ja (jo kerran tai pari nähty) Odottamaton matka häikäisi taas kerran hienoudellaan. Leffaeuforia sai tuumimaan, josko sitä kunnostautuisi vihdoin lukemaan kirjatkin, joissa seikkailee mm. velhoja, hobitteja ja kääpiöitä.

Jotain pientä haikeutta läikähti myös rinta-alassani sormenpäät punaisen ja sinisen värjäämänä, tuntui, että nämä kestit olivat samalla pienet (ennakko)jäähyväiset kesälle. Ystäväni totesi, jos tuoreita puutarhamarjoja saisi ympäri vuoden samalla lailla kuin kesällä, jäisi moni epäterveellinen herkku ihan suosiolla nauttimatta. Allekirjoitan täysin! Näissä fiiliksissä on mielekästä jatkaa viikonloppua, ihanaa sellaista sinullekin! :)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.