Kattojen yllä - laskevan auringon alla

29. elokuuta 2013Aikamoinen elokuun viimeinen viikko, eikä se ole vielä nähnyt edes loppuaan. Kiskot ovat kuljettaneet opiskelijaa Lahti-Helsinki-Lahti välillä.

Reitin välietapeilla on koettu aamun kajastuksia taivaanrannassa, kauniin syysviikon lämpöä ja ihailtu upeita auringonlaskuja, kun ilta on saapunut saattamaan päättyvää päivää. Opintie on tarjoillut paljon uutta informaatiota, valinnanmahdollisuuksia, tutustumista tiloihin ja opiskelukavereihin.

Orientoiva viikko on ollut kuitenkin lohdullisen pehmeä lasku yliopistoelämään, sillä ensi viikolla homma starttaa käyntiin täydellä intensiteetillä niin luentojen kuin avajaisten ja fuksiaisten merkeissä.

Tiistaina ihailin erityisen kaunista iltaa ja mailleen painuvaa aurinkoa Scandic Simonkentän kattoterassilla, josta käsin Helsinki näytti kylpevän valossa. Ilta oli muutenkin erityinen, sillä kokoonnuimme I love me -tiimin ja -bloggaajien kanssa messuyhteistyön tiimoilta, tunnelma oli sydämellinen, idearikas ja innostava.

Tutustuin ihastuttaviin bloggaajasisariin ja kiitos asukuva-avusta kuuluukin Marialle. Vero Modasta (nimilapullani myynnissä olleet... eikö teille muka koskaan ole käynyt niin...) uudet aarteet: kotkakaulakoru ja mustaharmaat liehuvat helmat, sopivasti maisemien fiilistelyyn korkeuksissa paremmin kuin täydellisesti.
Viikonloppu tietääkin sitten kuntosalitreeniä ilman sitä salia, sillä edessä on vihdoin se mielessä huutomerkkinä itsestään muistuttanut muutto. Matkalaukkuelämä päättyy tältä erin ja löydän itseni pian uudesta kodista laatikoiden, pussien ja koottavien huonekalujen keskeltä.

Niin kivaa kuin uuden asunnon laitto onkin, luulen, että saattaa siinä muutama tuskastunut minuutti kulua tavaroiden sijoittelun ja ennen kaikkea kokoamisen kanssa. Ohjeiden lukeminen ja noudattaminen on tässä asiassa varsin suotavaa ja työkalutkin pysyvät käsissä, joten eiköhän yksi blondi suoriudu tehtävästä. Toisaalta mikäli lopputulos antaa odottaa itseään, voin viihdyttää uutta kämppistäni tahattomalla tilannekomiikalla, joka tilanteesta väistämättä seuraa. :)

Toppi Vero Moda

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.