Kätköjen aarteita vol 2

14. elokuuta 2013Edellisellä kerralla tein löytöjä kotikodista vanhan nahkarepun merkeissä. Kesän alkupuolella samaisesta aarrekätköstä löytyi vanha viininpunainen tekonahkahameeni. Olin unohtanut sen olemassaolon toistamiseen, sillä olin kiikuttanut hameen tyytyväisenä kotiin kaappien uumeniin, kunnes taas varsin ilahtuneena löysin sen viime viikon kaappien siivouksen yhteydessä.

Hamonen on päässyt ulkoilemaan viimeksi aktiivikäytössä lähemmäs kymmenen vuotta sitten ja silloinkin tanssilattioiden valokeiloissa. Ajattelin antaa sille uuden mahdollisuuden, kerran se on näinkin pitkään säästynyt. Vaikka itse sanon, ei se silloin näin hyvältä näyttänyt päällä, kerrankin voi todeta näin päin. :)
Lähes koko kesän ballerinat ja lenkkarit jalassa hipsutelleena teki mieli laittaa jotain naisellisempaa jalkaan. Viime viikon asunnonmetsästysreissulta tarttui mukaan myös kiva musta kauluspaita, joka muuntautuu monenkin vaatteen asukaveriksi varsin mutkattomasti.

Lähtöä tehdessäni totesin kotona, että tällä asullahan voisi joku viikonloppu lähteä ulkoilemaan ja nostalgisoimaan baarien valoihin (vink vink serkkuseni!). Siitä se ajatus sitten lähti, mietin millä yksinkertaisilla asusteilla tyylin muuttaisi lennossa iltakäyttöön ja mukaan tarttui kuvausrekvisiitaksi lehdentilauslahjana saatu laukku ja keväällä harakan saaliskokoelmaa kartuttanut kauluskaulakoru.Paita H&M
Kengät DinSko
Kaulakoru GT
Vyö second hand
Hame ja laukku vanhoja aarteita
Pikkulaukku LUMI

Misorella

2 kommenttia :

  1. Serkku ottaa vinkistä vaarin (toivottavasti ei kuitenkaan mikään oikea kääkkä tartu matkaan, huh huh...)! Vaan enpä muistanutkaan, että noin soma mekkonen lymyili kaapissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Meinas mennä aamukahvit nenään, kun luin kommenttia! Aikas mahtavaa, että me asustellaan kohta saman kaupungin valojen alla! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.