I love me -bloggaajan jännä messusyksy

26. elokuuta 2013


I love me on Pohjois-Euroopan suurin terveys- ja kauneusalan messutapahtuma, joka kokoaa yhteen Terveys, Muoti, Kauneus ja Koru & kello -messut. Siinä on messupaketti, jossa on ripaus kaikkea tyttömäistä ja naisellista mikä innostaa, motivoi ja ihastuttaa ainakin minua. Näiden fiilisten pohjalta olen enemmän kuin iloinen saadessani mahdollisuuden olla osa messuja I love me -bloggaajana. 

Misorellan tyyliin seikkaileekin messutunnelmissa hyvässä blogiseurassa. Erityisen jännää on, että pääsen samalla itse tapaamaan joitakin lempiblogieni kirjoittajia. Syksyn saavuttua ja messutuulien puhaltaessa luovia ideoita mm. kauneudenhoidon, terveellisten elämäntapojen ja pukeutumis- ja asustevinkkien osalta, saan vinkata teille pääkallopaikalta mukaansatempaavista messutapahtumista ja raportoida kaikesta uudesta ja mielenkiintoisesta, mitä tarttuu mukaan matkalla naisellisuuden valtatiellä. 

Lisätietoa messutarjonnasta ja kaikista muista upeista I love me -bloggaajista löydät täältä. Olkaahan siis kuulolla, tehdään yhteinen ikimuistoinen syysmatka messutarjonnan aarreaittaan. Lokakuussa nähdään, meidät bloggaajat löydät Bloggers' Lounge -alueelta!

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.