Henkariin kirjoitettu - Fashion

24. elokuuta 2013Perjantaina paransin (hius)maailmaa(ni) kampaamotuolissa hiusvelhon taitavissa käsissä, jonka jälkeen iltapäivä kului shoppailukierroksella ystävän kanssa. Sinooperi Homestoressa näkökenttääni eksyi valkea henkaririvi, joita koristi kiemurainen Fashion <3 -teksti.

Vierustoveri säesti, mielessäni lauseiksi paikkaansa etsivää ihailua, sanoin: sun täytyy ehdottomasti saada tuollaiset! Minähän nappasin kiltisti omani pois ja kiikutin kassalle. Samaisella kaupunkireissulla Sokoksen alerekistä pilkisti jotakin varsin mielenkiintoista, joka veti puoleensa syksyyn pirteyttä tuovalla väriyhdistelmällään.
Vain Sokoksissa ja Emotioneissa myytävä Kaiio-merkin alta löytyy niin kenkiä, koruja, vaatteita kuin asusteita. Naisellisten ja nuorekkaan tyylikkäiden vaatteiden hinta-laatusuhde on varsin kohdillaan, lisäksi leikkaukset ja värimaailmat iskevät lujaa ainakin minuun.

Alennetulla mekolla oli hintaa hassut yhdeksän euroa, mikä tarkoitti sitä, että uusi henkari sai heti arvoisensa ripustettavan. Heittäydyin villiksi ja lisäsin asukokonaisuuteen serkulta käyttämättä jääneenä "perityn" upean statementkaulakorun, joka on juuri siinä rajalla onko se ruma vai kaunis lisä tähän värikollaasiin.

En osaa vieläkään päättää, mutta joskus ruman kauniskin voi olla jotain täydellistä, joka antaa viimeisen persoonallisen silauksen tyyliin. Taidan päätyä uskomaan tähän.
Yllätys, yllätys, päässä rupesi tämän pohdinnan yhteydessä soimaan CMX:n Pelasta maailma:

"kaunis on ruma sanot,
ja minua paleltaa
vaan en lähde mihinkään
kun avaat ikkunan
ja annat tuulen puhaltaa
kadulla ei näy ketään
jolle huutaa kiitos

avaat rintani kuin lyhdyn
sytytät sinne kynttilöitä
liekki on ihmisen elämän muotoinen

ja kuu valkea käy yli kattojen
valaisten meitä
ja kuu valkea käy yli kattojen
rohkaisten meitä

niin
pelasta maailma
tee se jo tänään
tee
jotakin mahdotonta"

Näiden sanojen ja tunnelmien myötä toivotan hyviä unikuvia!

Mekko Kaiio/Sokos
Statementkoru H&M
Leggarit Pieces
Kengät vanhat aarteet
Laukku second hand

Misorella

2 kommenttia :

  1. Vau... upea tunika ja sopii hyvin sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen itsekin varsin tyytyväinen löytööni! Tästä taitaa tulla tämän syksyn vaatekaappini aarre, jota ei kätketä. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.