Etsivä löytää - ehkä - asunnon metsästys jatkuu

3. elokuuta 2013Torstaina suuntasin Helsinkiin tapaamaan erästä kämppisehdokasta ja kävimme katsomassa yhdessä pari asuntonäyttöä. Kodin etsinnän kanssa ei natsannut, mutta uuden tuttavuuden kanssa kyllä. Harvoin sitä on samanlaista yhteyttä jonkun vieraan ihmisen kanssa. 

Harmikseni hän sai kuitenkin sellaisen asuntotarjouksen, jota ei voinut jättää käyttämättä, joten minun asunnonmetsästysmatkani jatkuu yksin. Lahdessa harmaana alkanut torstai-päivä muuttui Helsingissä lämpimän helteiseksi. 

Puistohengailun lomassa nähtiin lasten aitoa riemua, kun he hyppivät ilosta kiljuen puhkaisemaan valtaisia saippuakuplia. Turkoosin verhoilun saaneet kynteni loistivat glitterlakan ansiosta samoissa sävyissä kuin kuplien sateenkaarivivahteet.
Täytyy katsoa päivä kerrallaan eteenpäin, tekemistä riittää kyllä jokaiseen päivään muuttoon liittyvissä käytännönjärjestelyissä, joten eiköhän asuntoasiatkin löydä lopulta jonkinlaisen tyydyttävän päätepisteen. 

Uudet ilmoitusverkot on viritelty ja olenkin saanut yhteydenottoja kämppisrintamalla, lisäksi ensi viikolla on sellaisia näyttöjä yksiöistä, jonne täytyy suunnata tarkastelemaan tilannetta paikan päälle.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.