Viiksiniekkoja, punaisia kukkia ja reppulöytö ullakolta

27. heinäkuuta 2013


Kävin morjestamassa Pinjaa koti-kotona. Kahden "viiksivallun" kohtaaminen on aina yhtä hyörintää ja pyörintää. Pinjalla riittää kattimaista rakkautta jaettavaksi, yksi pieni rakkauspakkaus koko kissa. Pelargoniat kukkivat äidin ikkunalaudalla täydessä punaisessa loistossaan. Eteinen toimii myös Pinjan päivätoimistona (kissa on pahin naapurikyttä ikinä).

Kukkia löytyy myös Vero Modan alelöydöstä, ihanasta tummanvihreästä sifonkikauluspaidasta, jonka helma on kiva kietaista lanteille solmuun. Sokoksen koruhyllystä tarttui aleaikaan parilla eurolla mukaan pitkään salaa haikailemani viiksikoru. Arvatahan saattaa, että pelleilyksihän se meni tämänkin kanssa. 

Hellelukemat ovat olleet tänään huimat, vesimeloni sopiikin mielestäni täydellisesti välipalaksi tällaisiin päiviin. Paras juttu kaiken muun mukavan ohella oli kuitenkin ullakolta löytynyt pienen ikuisuuden vanha nahkareppuni. Suoraan sanoen se on niin vanha, että en edes muistanut kuin hyvin hämärästi omistaneeni joskus sellaisen (vanhuus ei tule yksin...). Uuden kohtaamisen myötä lupaan, että se pääsee taas arvoiseensa käyttöön.Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.