Hyvät muistot ovat saippuakuplia, jotka eivät koskaan puhkea

27. kesäkuuta 2013Tiedättekö sen olon, kun tuntuu, että aika pysähtyy ja hassutkin pienet asiat tuntuvat merkityksellisiltä. Vaikka jotkut asiat hakisivat arjessa paikkaansa sitä vielä löytämättä, kaikesta huolimatta juuri silloin tuntuu erityisen hyvältä olla ja jakaa se tunne muiden kanssa. Maaseudun mökkireissut saavat sen aikaan minussa aina.

Ympärillä on ihmisiä, jotka ovat tärkeitä, yhdessä olon tunne ja tekemisen meininki on vahva. Parasta ovat yhteiset kokkailut ja ruokahetket, jotka täyttyvät iloisesta puheensorinasta, pelien palaaminen ja päivittäiset ulkoiluretket kauniissa maalaismaisemissa, vuodenajasta riippuen kuljetaan potkukelkalla, jalkaisin tai fillarilla.


Mökkiviikonlopun jälkeen saattaa olla väsynyt olo pitkälle yöhön venyvien iltojen myötä, mutta silti aistit ovat täynnä virikkeitä, mieli levännyt ja olo voimautunut. Viime viikonloppuna parannettiin maailmaa niin tunteella, että sen on pakko olla hitusen parempi paikka, edes hetken. Nauttikaa tekin teille tärkeiden ihmisten seurasta ja niistä pienistä, mutta merkityksellisistä hetkistä, joita muistaa vielä vuosien päästä lämmöllä.
Tunika Seppälä
Farkkushortsit DIY

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.