Vaaleanpunaista pastelliväriä - hiuksissa

1. toukokuuta 2013Mielessäni ovat kummitelleet toistuvasti helmikuisen hiusvärimallireissun jälkeen eräällä mallilla näkemäni hempeän vaaleat värisävyt. Istuessani maanantaina kampaajani tuoliin heitin ilmoille ajatuksen pastellisen vaaleanpunaisista hiuksista. Kampaajanikin innostuessa ja idean eläessä hyvästelin hymyillen päälaella vilkuttavan ison rotan lisäksi myös vaaleat kutrit.

Ensimmäiseksi todettakoon, että kyllä ihminen näyttää aina niin kauniilta hiusväri päässään, mutta havainnollistetaan silti kuvien avulla mitä hiustaikoja sitä oikein tehtiinkään:

1. Ensin tyven rotalle annettiin kyytiä Igoran Vario Blond Plus (3% hapete) värinpoiston avulla.
2. Pesun ja kuivauksen jälkeen hymyilyttää peilistä vastaan katsova vaalea ilmestys.
3. Kuiviin hiuksiin levitettiin Igora Royalin vaaleanpunainen pastellisävy 9.5.-18 (3 % hapete).

Kampaajani kertoi, että hiuksiini laitettu sävy on yksi uusista pastellisävytulokkaista Igora Royalin tuoteperheessä. Sävykarttaan voi tutustua kokonaisuudessaan Schwarzkopfin suvuilla täältä.

Mielestäni hyvä kampaaja on sellainen, jonka innostavien ja luovien ideoiden vietäväksi uskaltaa heittäytyä luottavaisin mielin kerta toisensa jälkeen, joka osaa korostaa asiakkaansa parhaita puolia, jonka työn jälki on ammattitaitoista ja jonka kanssa on luontevaa ja mukava vaihtaa kuulumisia. Olen istunut oman kampaajani tuoliin jo vuosien ajan juuri näistä syistä. :)


Vaaleanpunaisesta päiväunesta lähtenyt ajatus saavutti lopputuloksen, josta tuli todella mieleinen ja kiva. Väri tuntui heti omalta ja mätsäsi leikkisään luonteeseeni. Parasta värissä on, että se elää ja loistaa eri valoissa tuoden esille aina jonkin uuden kauniin vivahteen. Eron näkee hyvin sekä kampaamossa että ulkona auringonpaisteessa otetuista valokuvista. Hiukset ovat saaneet katseet kääntymään kadulla, kehuja on tullut kaupungilla ihan tuntemattomilta vastaantulijoilta.

Sanotaan, että blondit pääsevät taivaaseen, mutta punapäät minne vaan. Olisikohan tämä väri nyt balanssinen välimuoto noiden kahden väliltä. Nim. vaalean ja punaisen aalloilla surffannut hiustenvärjääjä. Toisaalta voisin vaatimattomasti todeta uudesta hiusväristäni: Rose - vain mielikuvitus ja maailmankaikkeus rajana. :D

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.