Tyttöjen ilta: hohtokeilailua, hyvää ruokaa ja loisto seuraa

4. toukokuuta 2013


Ilontäyteinen iltamme alkoi Lahden Hohtokeilahallilta sopivan keilapallon metsästyksellä. Ratavuoro piti sisällään riemua, onnistumisia, taktikointia (ainakin teoriassa), kilpailuhenkeä, hihkumista, mokailuja, uusien keilapallojen testailua, onnenkantamoisia, tuuletuksia, naurua ja ennen kaikkea varsin tyylikkäitä ja omintakeisia heittosuorituksia.

Tunti kului radalla tyttöjen illan merkeissä siivillä ja pääsimme vasta kunnolla vauhtiin, kun piti jo lopettaa. Totesimme myös, että kolmesta kolmikymppisestä voi todistetusti lähteä enemmän meteliä ja häröilyä, kuin laumasta nuorempia kanssakeilaajia. :)


Keilahalli-intoilun jälkeen suuntasimme kreikkalaiseen Asklipios-ravintolaan, jossa meitä odottivat ISOT ruoka-annokset, makuelämykset ja tunnelmalliset puitteet, jotka toivat elävästi mieleen auringon, valkeat hiekkarannat, turkoosin meren ja valkoisiksi kalkitut rakennukset.

Maistuvien alkupalojen ja pääruoan jälkeen illan kruunasi jätskijälkkäri, jonka jouduimme jakamaan ollessamme jo valmiiksi hyvin kylläisiä. Olen vakaasti siinä uskossa, että vaikka olisi kuinka täynnä, jälkkäri menee ihan eri mahaan kuin ruoka ja niin taisivat olla seuralaisenikin. Asklipios-ravintola on tutustumisen arvoinen, mikäli kreikkalainen maistuu sinulle!

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.