Smoky eyes - salaisena aseena Soft Kahl -kajalkynät

12. toukokuuta 2013Huhtikuussa testailin miten valkoinen silmänrajaus alaluomen vesirajaan tuo valoisuutta kasvoille (klik), samalla ihastuin Rimmelin Soft Kahl -kajalkyniin. Huomasin silloin, että Rimmel lupaa smoky eyes -silmämeikin teon olevan helppoa niillä. Myönnetään olin jälleen kerran mainoksen uhri (toki hyvällä käyttökokemuksella oli suuri painoarvo) ja ostin sävyt Jet black ja Jungle green meikkileikkejä varten. Tosin eivätpä nämä ole hinnalla pilattuja ja hintalaatusuhde on mitä mainioin.

Kerrataanpa Smoky eyes-meikin salat ennen kuin ryhdytään tositoimiin:

1. Tee hyvä meikkipohja, peitä tummat silmänaluset ja pohjusta luomet esim. peitevärillä.
2. Levitä koko yläluomelle vaaleaa luomiväriä.
3. Väritä yläluomen liikkuva osa (muista olla tarkka ripsien tyvikohdissa).
4. Levitä väriä niin ylös, että se näkyy hieman luomivaon yläpuolella, kun katsot suoraan eteenpäin peiliin.
5. Väritä/rajaa myös alaluomi ripsien tyvestä. Tummin ja levein kohta tehdään alaluomen ulkonurkkaan ja vastaavasti rajaus häivytetään ja ohennetaan sisänurkkaa kohden.
6. Häivytä lopuksi meikin rajat utuisiksi.
7. Rajaa halutessasi silmät, se tuo lisää intensiivisyyttä katseeseen.
8. Lisää ripsiväri ja viimeistele meikki haluamallasi tavalla.

Käytin kasvoihin ja samalla pohjustukseen Lumenen CC-voidetta, poskille sipaisin L'Oréalin Glam Bronze (Blondes) -aurinkopuuteria ja yläluomelle levitin Ginatricotin Baby pink -sävyistä luomiväriä. Tummille silmänalusille näytin (lue yritin näyttää) L'Oréalin silmänalusille tarkoitettua BB-peiteväriä.

Päädyin käyttämään meikissä Jungle green -sävyä, sillä ajattelin sen soveltuvan tummempia värejä paremmin kesäjuhlakäyttöön. Levitys oli helppoa ja kiinnitin heti huomiota siihen ihanuuteen, että meikki ei varise poskille tai oikeastaan siihen, että luomivärillä meikatessa näin olisi todennäköisesti tapahtunut. Väri liukui luomelle pehmeästi ja samaa kohtaa ei tarvinnut välttämättä värittää useampaan kertaan. Häivytin kynien piirtojälkiä alaluomella ja luomivaon yläpuolella käyttäen apuvälineenä vanupuikkoa.
Meikkaan nykyään näin näyttävästi todella harvoin, joten sen kerran, kun leikkiin on lähdetty lisäsin meikkiin vielä mustat rajaukset sekä ylä- että alaluomelle Jet Black -sävyllä. Viimeistelyyn ripsari ja väritön huulikiilto ja valmista on. Sanoisinpa, että näitä silmiä pitää ehdottomasti päästä ulkoiluttamaan mahdollisimman pian. :D Mainittakoon, että meikki pysyi siistinä ja paikoillaan koko illan, joten kynät tekevät todella sen minkä lupaavat.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.