Ihanat meikkiaakkoset - Lumene CC

19. toukokuuta 2013Sain kivan mahdollisuuden tutustua Lumene CC Color Correcting meikkivoiteeseen päästyäni mukaan Lumenen ja AVA:n yhteistyössä kokoamaan testiryhmään. Tuotteisiin tutustuminen ja meikkikokeilut alkoivat, kun posti kuljetti luokseni kauniisti vaaleanpunaiseen pakatut CC-voiteen sävyt: Light (vaalealle iholle), Medium (keskivaalealle iholle) ja Deep (päivettyneelle iholle). Lumene mainostaa 6-in-1 CC-voidetta ohuena ja silti täydellisen peittävänä meikkivoiteena.

Suojakertoimella 20 varustettu uutuus toimii meikki- ja peitevoiteena, pohjustajana, heleyttäjänä ja lopputuloksen luvataan olevan pitkäkestoinen. Raikkauden tunnun kasvoille jättävän meikin luvataan levittyvän ihoa mukaillen tasoittaen samalla punaisuutta ja värisävyä.BB-voiteisiin ihastuneena olin innoissani päästessäni testaamaan aakkosperheen seuraavaa kasvattia CC-voidetta.

Vaikka ihopohjani on vaalea, light-sävyä kokeillessani näytin ehkä hieman kalpealta kyseisenä testipäivänä. Deep-sävy puolestaan oli turhan värikylläinen, tummempi-ihoislle tai heille, jotka ottavat kesällä aurinkoa, sävy toimii varmasti paremmin kuin hyvin. Medium-sävy sen sijaan oli minulle täydellinen, se suorastaan "hukkui" omaan ihoon tehden siitä samalla ihanan hehkuvan ja tasasävyisemmän.

Lumene CC meikkivoide levittyy vaivattomasti sormin (monesti meikkivoidetta on helpompi levittää meikkivoidesiveltimellä, mutta nyt en kokenut tarvitsevani sitä). Ihoni värisävy tasoittui huomattavasti, sanoisin että silmin nähden. Pahin punoitus, laajentuneet ihohuokoset ja pikku näpyt saavat kyytiä voiteelta.

Parasta meikkivoiteessa on kuitenkin se, että se antaa oman ihosävyn kuultaa meikin lävitse, jolloin iho on sädehtivä, huoliteltu ja lopputulos on mahdollisimman luonnollinen. Kesää kohti mentäessä korkea suojakerroin on loisto juttu ja toimii oivana parina kosteusvoiteen/aurinkovoiteen suojakertoimille.

Olen ollut käyttämääni kilpailevan meikkivalmistajan BB-voiteeseen tyytyväinen, mutta joutunut käyttämään sen kaverina reilusti peitevoidetta ja valokynää. CC-voide ei näitä kavereita välttämättä kaipaa! Mustille silmänalusille ja satunnaisille isoimmille näpyille olen tosin joutunut antamaan huutia pienellä peitevoiteen lisäyksellä, mutta muuten olen pärjännyt loistavasti CC-voiteen tarjoamalla peittävyydellä ja heleytyksellä. Alla olevasta kuvasta vasemmalta puolelta on nähtävissä karu totuus ihon värieroista ja oikealta puolelta voi verrata eroa, kun kasvoille on lisätty (pelkästään) CC-voidetta.

Jotkut meikkivoiteet saattavat kuivattaa ihoa, mutta CC-voide jättää ihon ihanan pehmeäksi ja jopa kosteutetun tuntuiseksi koko päiväksi. Myönnettäköön taas oma turhmaisuuteni, mutta saatan laittaa CC-voidetta aamulla juoksulenkillekin lähtiessäni, sillä näytän vähän huolitellummalta hikoilusta ja lennokkaista hiuksista huolimatta. Niinä päivinä, kun en ole urheillut, meikki on säilyinyt iltaan asti hyvänä, eikä sitä ole tarvinnut korjailla.

Hienointa CC:ssä on se, että meikin pystyy unohtamaan kokonaan päivän ajaksi. Toisaalta olen saanut itseni kiinni ihastelevani ohimennen peilistä sitä miten paljon terveemmältä ja säteilevämmältä ihoni näyttää. Olen ollut todella tyytyväinen Lumenen CC-voiteeseen, siitä tulee ehdottomasti tämän kesän vakiotuotteeni meikkipussiini. Uskaltaisinpa sanoa, että jos saisin valita vain yhden meikkituotteen mukaan reissuun, se olisi ehdottomasti tämä. Pienellä vaivannäöllä, mutta monipuolisella tuotteella saa loihdittua kasvot kauniimmiksi hetkessä.

Suositukseni kiteytyy ajatukseen tuotteesta, josta löytyy samasta paketista ihon värisävyn tasoitus, heleytys ja suojakerroin. Täydellinen trio! Uusi ystäväni CC saa minut tuntemaan oloni säteileväksi, huolitelluksi ja olen ihastunut helppoon ja nopeaan meikkipohjan tekoon. Luonnollinen hehku iholla kelpaa liikkua niin juoksutossut, balleriinat kuin korkkarit jalassa.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.