Hyvästit värikkäille mielikuville - mustat treenikengät

3. toukokuuta 2013Huhtikuun puolella mietin uusien treenikenkien hankkimista ja ajatuksesta inspiroituneena tein treenivaate/kenkäkollaaseja Stadiumin tarjonnasta. Halusin ehdottomasti värikkäät, kivannäköiset treenikengät, jotka soveltuvat ominaisuuksiensa puolesta sekä salille että tanssitunneille.

Useampi käyttötarkoitus tuo kieltämättä haasteita yhdelle kenkäparille varsinkin, jos haluaa oikeasti saada kaiken irti treenistä. Niinhän siinä nyt kuitenkin kävi, että tein juuri niin kuin en ollut ajatellut tekeväni. Eksyin alkuperäisestä ajatuksesta käydessäni Intersportin alennusmyynnissä.

Ammattitaitoinen myyjä kuunteli toiveitani ja esitteli mustat Niken Zoom Dance Treinerit. Tuskastelin mielessäni, kun mielikuvat pinkeistä ja keltaisen sävyisistä treeniunelmista uhkasivat kariutua myyntipuheen taklaamana. Suostuin kuitenkin kokeilemaan kenkiä ja jalkatuntuma oli loistava.
Ajattelin vain miten kevyt kengillä olisi tanssia ja miten hyvän tuntuman niillä saa lattiasta. Toivuttuani ajatuksesta etteivät alkuperäiset kenkäunelmani täyttyisikään tällä erää, pystyin keskittymään tosiaisoihin ja valitsisin ulkonäön sijasta käyttömukavuuden. Kengät tuntuivat niin hyviltä, että ne olisivat lähteneet mukaan normaalihintaisenakin (90 €), mutta nyt lunastin ne tyytyväisenä uuteen kotiin hintaan 49,90 €.

Sisäänajoin kengät tänään ensimmäistä kertaa Zumba-tunnilla ja suorastaan ihmettelin, miten olen pärjännyt vanhoilla kengilläni. Sinimustat tanssikaverini sopivat erinomaisesti vauhdikkaaseen menoon ja Zumbassa kovassa työssä olevat päkiät suorastaan nauttivat liukuvista askeleista ja lattiatuntumasta.

Kengät olivat ihanan kevyet jalassa, mutta silti tukivat oikeista kohdista. Ei tässä nyt loppujen lopuksi niin huonosti käynytkään ja kenties treenikengät saavat joskus myöhemmin rinnalleen hieman värikkäämmät seuralaiset ihan vaikka vain salikäyttöön! ;)

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.