Valkoisella alaluomen rajauksella valoa kasvoille

18. huhtikuuta 2013Päätin kokeilla käytännössä miltä valkoisella kajalilla tehty rajaus silmän vesirajassa näyttää arkimeikissä. Lähtökohtana oli se, että joskus olisi kiva saada valoa kasvoille muullakin kuin valokynällä.

Bongasin kivoja käyttökelpoisia vinkkejä Nude kauneusblogista, joista on varmasti hyötyä enemmän meikkileikkejä harrastaville. Testiä varten hankin Pure white -sävyisen Rimmelin Soft Kahl -silmärajauskynän. Rimmel lupaa tuotteen levittyvän pehmeästi, värin olevan voimakas ja rajauksen kestävän tahraamattomana ja hyvänä jopa 12 tuntia.

Ensivaikutelma: Kajalin koostumus on pehmeä ja väri liukuu helposti ja hellävaraisesti silmän vesirajaan. Väri on voimakas jo yhdellä piirtojäljellä, lisää intensiivisyyttä saa halutessaan väriä lisäämällä.

Käytössä: Ennen ensimmäistä kokeilua jännitin hieman onkohan lopputulos luonnollisen näköinen, mutta rajaukset näyttivät oikein kivoilta. Minulla on suuret silmät, mutta valkoisen kajalin luomasta silmiä suurentavasta illuusiosta ei ole toisaalta haittaakaan, varsinkin, kun rajaus tuo selkeästi valoa kasvoille hieman huonosti nukutun yön jälkeen.
Mielipide: Kynän hintalaatusuhde on mielestäni hyvä. Laitoin rajaukset meikkipäivinä aamulla ja ne olivat hyvännäköiset vielä illallakin. Testasin meikkiä useampana päivänä, yhden testipäivän iltana menin zumba-tunnille ja meikki pysyi siistinä hikisestä ja vauhdikkaasta tunnista huolimatta.

Tummia silmänalusiani eivät taida piilottaa mitkään meikit täysin, mutta väsynyt katse valostuu valkoisten rajausten avulla. Rimmel mainostaa, että Soft Kahl -kynällä saa aikaiseksi helposti myös smokey eye -silmämeikin. Koska meikin koostumus on pehmeä ja helposti levittyvä ja kynät ovat kohtuuhintaisia, voisin ajatella jatkossa investoivani myös tummasävyisiin rajauskyniin.

Misorella

3 kommenttia :

 1. onpas sulla kauniit silmät!
  ja ihanan luonnollinen meikki:)!
  i like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joku viisas on sanonut silmien olevan sielun peili, joskus on hyvä avittaa luontoa ja piirtää niille myös kauniit raamit. :)

   Poista
 2. onpas sulla kauniit silmät!
  ja ihanan luonnollinen meikki:)!
  i like!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.