Treeni kulkee parhaiten hyvillä varusteilla

24. huhtikuuta 2013

Housut, urheiluliivit/Casall, toppi/Reebok, kengät/Nike

Tänä keväänä ajankohtaiseksi on tullut uusien treenikenkien hankinta ja kesää kohti mentäessä tekisi mieli uusia treenivaatevarastoakin. Stadium on yksi suosikkiurheilukaupoistani, joten nämä asiat mielessäni tutustuin liikkeen tarjontaan alustavasti nettisivujen kautta.

Neljä treenikenkäehdokasta nousi listalleni sekä ulkoisten että materiaalisten ominaisuuksiensa vuoksi (turhamaisuuttahan se on, mutta kyllä treenikenkien pitää myös näyttää hyviltä). Kokosin valitsemieni kenkien innoittamana niiden ympärille mieleiset treeniasut. Nyt tarvitsee enää tehdä päätöksiä kenkien suhteen, lopullisen arvioinnin voi tehdä kuitenkin vasta, kun on päässyt sovittelemaan kengät läpi liikkeeseen. Sitä ennen, saanko esitellä treenikenkäehdokkaani:


1. Keltaisen ja mustan liitto, lisämausteena hohtavaa pronssia

Näissä kengissä on hengittävä verkkomateriaalipäällinen ja niissä luvataan olevan miellyttävä iskunvaimennus monipuoliseen harjoitteluun. Hintaa Nikeillä on 79,90 €. Kengät näyttävät omaan silmääni kivan näköisistä ja sulavalinjaisilta, näitä voisi käyttää sekä salilla että tanssitunneilla, joissa hyvä iskunvaimennus tulee tarpeeseen. Vierastan usein keltaista väriä, mutta se toimii kivasti läpikuultavan mustan vastaparina. Väri-inspiraation viemänä löysin myös keltaisen topin, josta pidän erityisesti sen leikkauksen vuoksi. Pronssiset housut (39,90 €, norm. 69,90 €) ja urheiluliivit (19,90 €, norm. 39,90 €) ovat muuten nyt tarjouksessa.

2. Pinkkejä vauhtiviivoja ja yllättäviä asuvalintoja

Paita/Adidas, kengät/Reebok, urheiluliivit/Champion, shortsit/Under Armour

Reebokin kenkiä myydään kevyinä ja joustavina treenikenkinä joiden päällinen on verkko- ja keinomateriaalia. Kenkien pohjasta löytyy tehokas Hexride-iskunvaimennus. Hyvänä lisäominaisuutena on irrotettava sisäpohja ja sisäpuolella oleva Play Dry -vuori, jonka pitäisi hengittää ja siirtää kosteutta. Reebokit ovat nyt alennuksessa hintaan 59,90 € (norm. 119,90 €). Näissä houkuttaa totta kai hienolta kuulostavien ominaisuuksien ja ulkonäön ohella myös edullinen tarjous. Tänä keväänä olen omaksi yllätyksekseni alkanut tuntea vastustamatonta halua hankkia treenishortsit, sellaiset sopivan pitkälahkeiset ja rennon löysät päällä. Tässä olisi tarjolla hyvin vahva ehdokas vaatekaappiini.

3. Hurmaavan keväiset kengät ja rennot vermeet
Toppi, kengät/Nike, housut/Soc, urheiluliivit/Soc

Keltainen taitaa olla pinttynyt mieleeni lopullisesti, näissä treenikengissä oli vain jotain niin ihanan keväistä/kesäistä. Nike markkinoi kenkiä ilmavan päällisen, iskuja vaimentavan välipohjan ja vakauttavien vahvistusten pohjalta. Kenkien ominaisuudet vaikuttavat hyviltä nimenomaan Zumba-tunteja ajatellen, sillä jalkapohjat ja nilkat ovat koetuksella. Kenkien hinta on 119 €. Pidän rennoista ja löysistä treenihousuista vaikka omasta kaapista löytyy pino tyköistuvia treenihousujakin. Suosin treenihousuissa mustaa väriä, mutta näemmä olen housujenkin osalta seikkailunhaluisemmalla päällä ja nämä harmaat pääsivät aiempien pronssisten kanssa omalle toivelistalleni.

4. Unelmankevyet kengät ja tuttuja ja turvallisia asuvalintoja

Treenipaita, kengät, urheiluliivit/Nike, housut/Casal

Viimeisin Niken treenikenkä lupaa niiden tuntuvan käyttäessä kuin olisi paljain jaloin. Kengissä on hengittävä tekstiilipäällinen, saumaton vuori, päällisen vahvistukset lisäävät vakautta ja pohjan Flex Grooves -urien ansioista kengät myötäilevät jalan luonnollisia liikkeitä. Phylite-välipohja on iskuja vaimentava ja kenkien ulkopohjan vahvistetut pinnat kannassa ja päkiässä takaavat hyvää pitoa ja kontrollia kaikilla alustoilla. Nämä kuulostavat jo melkein liian hyviltä ollakseen totta, hintaa näillä ihanuuksilla on 119 €. Mainittakoon, että tämä asukokonaisuus näyttää eniten siltä millainen treeniasuni yleensä on. Jotakin tuttua ja turvallistakin pääsi siis mukaan toivelistalle.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.