Testissä Rimmelin Apocalips-huulilakka

8. huhtikuuta 2013Lehtiä lukiessani ja blogeja seuratessani monen huulilla on liikkunut kirjaimellisesti Apocalips. Olen enemmän huulikiiltojen kuin huulipunien ystävä. Huulimeikiltä toivon runsasta väripigmenttiä, kaunista kiiltoa ja ennen kaikkea pysyvyyttä. Rimmelin uutuus Apocalips-huulilakka lupaa samassa tuotteessa käyttäjälleen sekä huulipunan intensiivisen värin että huulikiillon upean kiillon. Päätin toiveikkaana testata mihin tuote pystyy ja ostin ihanan kirkkaanpunaisen Big Bang -sävyn.

Ensivaikutelma: Tuotteen ulkoasu on tyylikkään persoonallinen, tuoksu miellyttävä, lakka levittyy helposti huulille sivellintyynyllä, jonka piirtojälki on tarkka, koostumus tuntuu huulilla pehmeältä, väripigmentti on runsas yhdellä lakkakerroksella ja kiilto suorastaan häikäisevä.  

Käytössä: Huulilakka ei kuivata huulia ja huulet tuntuvat hoidetulta. Päivän kuluessa huulet säilyttävät värin ja kiiltonsa (syömisen ja juomisen jälkeen väriä täytyy hieman korjailla). Huomasin myös, että tuotetta täytyy käyttää maltillisella kädellä: koko huulien maalaamiseen riittää yksi kastaminen värituubiin. Runsaampi käyttö aikaansaa helposti hampaiden tahriutumista, sillä meikki jää liian kosteaksi. Hyvä puoli tässä on verrattuna moniin huulikiiltoihin, että tuotetta ei tarvitse "läträtä" huuliin riittävän värin ja kiillon aikaansaamiseksi.

Mielipide: Tuote tekee sen minkä lupaa värin ja kiillon osalta, tästä olin oikeasti positiivisesti yllättynyt. Yksi tuotteen hyvä puoli oli iltapesun yhteydessä todettu huulilakan poistamisen helppous. Runsasväripigmenttisiä huulituotteita saa usein hinkata irti ikuisuuden kasvoja puhdistettaessa. Lakka lähti huulilta helposti pyyhkäisemällä, eikä huuliin jäänyt ennen puhdistustuotteen käyttöä paljoakaan väriä. Sen verran tyytyväinen olen tuotteeseen, että taidan hankkia kesäksi joko Phenomenon tai Out of this world -sävyn. Valinnanvaraa löytyy seitsemän värivaihtoehdon verran.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.