Testissä IsaDoran Clear Nail Gel 6-in-1 geelilakka

14. huhtikuuta 2013Kylppärin kaapistani löytyy monen värisiä kynsilakkoja, suosikkeina eri punaisen sävyt ja glitterlakat. Jostain kummasta syystä en ole aikoihin omistanut väritöntä kynsilakkaa. Puutteen olen huomannut usein mm. koristetarroja käyttäessä. Glitterlakan on korvannut värittömän lakan, vaikka lopputulos ei aina niin kaunis ole ollutkaan. Ostoksilla huomasin uuden IsaDoran all-in-one -geelilakan (9,10 € / Sokos).

Värittömällä geelilakalla luvataan apua moneen käyttötarkoitukseen, tuote toimii:
1. Aluslakkana värillisille kynsilakoille
2. Geelimäinen koostumus täyttää kynsien epätasaisuudet ja tasoittaa kynsien pintaa
3. Päällyslakkana
4. Antaa kynsille upean kiillon
5. Säilyttää manikyyrin kauniimpana ja huolitellumpana pidempään
6. Estää kynsien kellastumista ja värjäytymistä

Ensivaikutelma: Ilahduin tuotteen erikoisen leveästä kätevästä siveltimestä, jolla geeli levittyy tasaisesti ja kerralla isolle alueelle. Geeli kuivui todella nopeasti lakkauksen jälkeen ja kynnet olivat kauniin kiiltävät.


Käytössä: Ensimmäiseksi testasin miten geelilakka toimii kynsien tasoittajana, sillä joskus kynsiini ilmestyy pieniä uurteita, jotka aikanaan kasvavat pois. Tuote todella tasoitti pienet virheet ja kynsien pinnasta tuli tasainen ja sileä. Käytin 6-in-1 -lakkaa muutaman päivän pelkkänä kynsilakkana. Kynsissä säilyi koko ajan kaunis kiilto, joka sai ne näyttämään huolitellummilta, eikä geeli kulunut pois.

Seuraavaksi kokeilin tuotetta alus- ja päällyslakkana mm. kirkkaanpunaisen, mustan kultahileisen ja turkoosin kynsilakan kanssa. Värillisen lakan kiilto tehostui ja teki kynsistä entisestään sädehtivämmät. Lakka levittyi geelilakatulle kynnenpinnalle kuin unelma.Mielipide: Kynteni liuskottuvat helposti, joten tuote toimii helppona kynsien suojana ja huoltajana silloin, kun ei jaksa panostaa värillisiin lakkoihin. Kynsissä oli geelin ansiosta yhtä kaunis luonnollinen kiilto kuin ns. taikaviilaa käytettäessä, jolloin viila kiillottaa kynnet kiiltäviksi. Kynnet pysyivät kauniin näköisinä ja siistinä pidempään, kun geelilakka suojasi lakkauksen pintaa. Värillisiä lakkoja käytettäessä kynteni värjääntyvät helposti ja muuttuvat kellertäviksi. Poistettuani kynsilakat lakkauskertojen välissä totesin, että aluslakka oli todella suojannut kynsiä, eikä niissä ollut värjäymiä käyttämistäni voimakkaita lakkasävyistä huolimatta. Tuote tekee sen mitä lupaa ja se pääsee ehdottomasti paraatipaikalle suosikkikauneudenhoitotuotteideni joukkoon.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.