Riikinkukko vs. leopardi - mielleyhtymiä vaatteista

16. huhtikuuta 2013Sunnuntailounaalle lähtiessäni jalkaan sujahtivat kevään lemppareiksi nousseet kissahousut, jotka ovat kuin toinen iho, mutta silti niin kovin mukavat ja kiristämättömät päällä. Kissamaisissa tunnelmissa valitsin leopardin seuraksi mustaa, farkkua ja ripauksen punaista. 

Säilytän kaulakoruja kotona makkarin seinänaulakossa, jossa ne pysyvät järjestyksessä, ovat helposti saatavilla (lue niitä tulee käytettyä) ja toimivat erityisesti kauniina sisustuselementtinä. Pisteeksi i:n päälle lisäsin asuun riikinkukkoriipuksen, joka on ollut pitkään aivan liian vähällä käytöllä.

Mukanani oli kirppikseltä löytämäni röyhelöisen sifonkihame, jossa yhdistyvät mielestäni kivasti tummuus ja kevään kirkkaat muotivärit. Hame toimii sävymaailmansa ansiosta eri asuyhdistelmien kanssa ympäri vuoden. Kevään viileydessä hameen kanssa sopivat mustat paksut sukkikset. 

Kuvausten yhteydessä totesin yhteensattumana hameen kerroksellisuuden toistavan riikinkukkoriipuksen pyrstöä. Luulenpa, että minut nähdään koreilemassa hameessa useammankin kerran vuoden kuluessa ja saattaapa tuo korukin päästä uudestaan sen aisapariksi.Paita H&M
Kaulakoru Pieces
Housut Seppälä
Vyö ja farkkuliivi ja hame second hand
Kengät lainassa
Laukku kummitädin vanha

Misorella 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.