Hippitytön uudet korkkarit

20. huhtikuuta 2013


Se oli rakkautta heti ensi silmäyksellä! Kyllä, löysin kevätalesta täydelliset mokkanahkaiset korkkarit. Sovituskenkä suorastaan huusi kenkähyllystä "Me tarvitaan uusi kiva koti!". Kokokin tärppäsi kenkäruletissa, pelissä kun oli mukana enää vain yhdet kengät. Myyjä kysyi sitoessani ehdokkaan remmiä nilkkaani, haluaisinko sovittaa paria.Vastasin hullaannukseni lomasta, että katsotaan ensi miltä kenkä tuntuu jalassa. Viininpunainen ihanuus kuiskutti korvaani "Korkoa löytyy, mutta enkös tunnu ja näytä niin hyvältä.".  Tilasin myyjältä lennossa sovitukseen kaverin maagisten sanojen lausujalle. Kasvaessani monta senttiä pituutta, kenkäsinfonia vain voimistui päässäni ja nosti hölmön hymyn huulilleni. Niinhän siinä sitten kävi, että suorastaan koin velvollisuudekseni adoptoida nuo ihanuudet.
En tiedä uskaltaako sitä edes ääneen sanoa, mutta hintaa näille kaunokaisille jäi alennuksien jälkeen huimat 9,95 €. Kyllä, minustakin olisi ollut suorastaan häväistys jättää ne heitteille. Turhamaisuuden ohella kuuntelin hiljaista järjen ääntä (lue myyjää) sen verran, että ostin suosiolla päkiöitäni ajatellen korkkareihin geelityynyt. Tosikoille todettakoon, että eivät ne kengät mitään kuiskineet, se oli vain pieni sisälläni asuva korkkarifriikki, joka tiesi jälleen kerran tavanneensa kohtalonsa.
Uudet ihastukseni kohteet tarvitsivat oikeat puitteet niiden esittelylle, kuvauspaikkaa miettiessä tuli heti mieleen tietty kadunvarsi tiiliseinineen, graffiteineen ja ikkunoineen. Matkalla paraatipaikalle huomasin sympaattisen näköinen aura-auton, joka oli saanut koristeekseen iloisia aurinkoja.

Korkkarit saivat kuvausseurakseen hippihenkisen liehuvahiaisen luottomekkoni, vihreän satiinilaukun, ranteellisen kiliseviä metallirannerenkaita ja eri koruista yhdistellyn kaulakorun. Rannekekoruista mainittakoon, että arsenaaliin kuuluu niin lapsuuden kuin nuoruuden rannerenkaita ja juuri muistot tekevät niistä kantajalleen erityisen arvokkaita.
Sitä oikeaa aurinkoa ei sitten kuvauksissa nähtykään, sen sijaan luonto muisti meitä (Kiitos ystävälle kuvien ottamisesta!) tihkusateella, joka yltyi sateeksi päästyämme takaisin ohittamamme auran luo. Tuulen ja sateen yhdistelmänä teki viimeisistä kuvista todella lennokkaita, mutta mitä sitä ei uhraisi yhden kenkäparin takia.

Kuvia katsoessa täytyy todeta, että kuvauksissa oli mukana muutakin jäätävää kuin sää. Onneksi ei ole enää pitkä aika, kun pääsen kampaajalle antamaan hiusten tyvestä huutelevalla rotalle kyytiä ja voin toivottaa blondin tervetulleeksi takaisin.

Mekko KappAhl
Laukku Icon
Korkkarit DinSko 
Rankkekorut vanhoja aarteita
Kaulakoru yhdistelty eri koruista  

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.