Boyfriend farkut ja säihkettä harmaaseen kevätpäivään

27. huhtikuuta 2013Farkkujen suurkuluttajana suorastaan hihkun todetessani, että boyfriend farkut ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan loisto juttu! Housut, joissa yhdistyvät ulkonäkö ja mukavuus - voiko tyttö enempää toivoa. Perjantaiolo oli jotenkin erityisen mukavuushakuinen, jälkikäteen ajatellen farkut olisivat saaneet ihan erilaista nostetta korkkareista, mutta minä hipsin menemään varsin tyytyväisenä tennareissa.

Harmaata ja sadetihkuista päivää piristi kaappien kätköistä löytynyt vaaleanpunainen paljettihuivi, joka kaikessa överisäihkeessään oli kuin luotu pelastamaan päiväni. Mene ja tiedä mikä disco queen olen edellisessä elämässäni ollut, mutta jostain syystä paljettiasusteet ovat yksi auttamattomista heikkouksistani.

Mainittakoon, että himoitsen kaupoissa aina pikkujoulukausina paljettimekkoja, mutta joka kerta olen todennut sovittaessa ne syystä tai toisesta epämukaviksi päällä. Haaveena onkin löytää paljettimekko, joka istuu hyvin, jättää helmanpituudellaan myös mielikuvitukselle varaa ja on pitkähiainen terävien paljettien aiheuttamien naarmujen minimoimiseksi.

Liian usein huomiotta jäänyt vanha jakku toimii hyvin kevättakkina ja valkoinen toppi sopii farkkujen pariksi erityisesti kesällä. Vielä tarvittiin lisätakkia, mutta lämpimämmällä kevätsäällä tässä asussa kelpaa loistaa kilpaa auringon kanssa. Toivotan rentoa ja sopivan säihkyvää viikonloppua myös Sinulle! :)

Jakku H&M
Tennarit Seppälä
Kengännauhat ja huivi vanhat aarteet
Farkut ja toppi second hand

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.