Boheemi kesätyttö - kesän asuleikkejä 2

10. huhtikuuta 2013


Farkkuame KappAhl
Vyö Motivi
Toppi Promod
Sandaalit Bullboxer
Laukku Ois
Rannekorut Seppälä
Korvikset second hand
Kaulakorut äidin vanhat

Taidan todella olla kesän lapsi. Kaipaan kesästä eniten kevyempää pukeutumista, ulkovaatteiden vähäisyyttä, paljaita jalkoja, lämpöä ja leutoja kesäiltoja auringonlaskuineen. Ulkotiloista tulee kesällä kuin toinen olohuone, jota seinät eivät rajoita. Itselleni tärkeä elementti on vesi, jonka läheisyydessä voi nauttia luonnon kauneudesta, ystävien seurasta ja yhdessä koetuista hetkistä.

Lempi kesähameeni on farkkua. Tyköistuvat ja hyvin lyhyet farkkuhameet eivät ole koskaan pukeneet minua vaikka olenkin sovitellut niitä toiveikkaasti useamman kuin kerran. Tästä syystä olin erityisen iloinen löytäessäni muutama vuosi sitten mallin, jossa on mukava olla ja hame näyttää vielä hyvältä päällä.

Nyt on myönnettävä, että kevään ylitsevuotava neonväritarjonta nujersi viimein jopa minutkin ja kaivoin esille korukätköjen vanhoja koruja. Tässä se taas nähtiin, a) mitään ei kannata hävittää ja b) koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, ei edes neonväreille. Keltainen pääsi pinkin kaverina tuomaan veikeää värikkyyttä mustansiniseen asuun. Muoviset nappikorvakorut ovat hyvä valinta, jos muut materiaalit aiheuttavat iho-ongelmia tai jos sinulla ei ole reikiä korvissa.
Arkisempi kaupunkiasu saa kesähenkeä kukkakassista, jossa on ihana puinen kahvaosa ja lukko. Kirppikseltä löytyneet puuhelminappikorvakorut toistavat niin laukun värimaailmaa kuin puuteemaa. Ruskeat umpikärkiset remmisandaalit ovat useamman kesän takaiset luottokengät. Kerrostettu helmikaulakoru tuo ilmettä muuten pelkistettyyn pitsikoristeiseen toppiin. Farkuissa on kivat kulutukset ja kesän lämmössä lahkeet voi kääriä sääriin.Toppi H&M
Laukku Pieces
Remmikengät Bullboxer
Kaulakoru saatu ystävältä
Farkut second hand

Farkkushortsit yhdistyivät pitkähihaiseen paitaan, jossa on läpikuultava yläosa ja hihat. Somisteet asuun löytyivät turkoosin ja valkoisen sävyissä. Kankaiset kukkanappikorvakorut ovat äidin nuoruusvuosilta. Pitsisukissa on söpöt nilkkaremmit, joista saa sidottua sirot rusetit nilkkoja somistamaan.Paita H&M
Rarkut DIY
Vyö Motivi
Sukat Seppälä
Korkokengät Bianco
Kaulakorut ja korvikset äidin vanhat
Sormus ystävältä
Laukku second hand

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.