Astetta hevimpi päivä

12. huhtikuuta 2013Toisinaan on virkistävää vetää päälle jotakin hieman rouheampaa. Hiuksissa on aika hyvännäköisinä pysyneet toisen päivän kiharat, jotka näyttävät varsin luonnollisilta. Silloin, kun pyytää äidin hovikuvaajaksi, ei pääsekään ihan helpolla, vaan voi joutua kiipeämään asukuvia varten tikapuille... Kevätaurinko osallistui kuvauksiin, joten silmät ovat sen ansiosta vallan sirrillään. :D

Tummanpuhuva asu sai pehmikkeeksi ripauksen värejä. Olen ihastunut mustien tennareiden vaaleanpunaisiin kengännauhoihin, niistä tulee hyvä mieli ja ne kieltämättä kiinnittävät kadulla ihmisten katseet. Kaulakoruja valikoidessani, silmiini osui hopeanvärinen vyöketju ja tulin siihen tulokseen, että en näe mitään estettä käyttää sitä kaulakoruna, kun vyölenkkeihin tarkoitetut lukot napsahtivat vielä niin kätevästi kiinni toisiinsa.

Kivana yllätyksenä huomasin, että uusimmasta kirppislaukusta saa irrotettua pitkän olkahihnan, joten se soveltuu käyttöön näinkin. Toinen kirppislöytö on viimekesäinen poikien pääkallo t-paita, joka pääsi uuteen, (toisinaan) vähän aikuisempaan ja naisellisempaan, kotiin.

Farkut Mango
Tekonahkatakki Vero Moda
Tunika H&M
Tennarit Seppälä
Kengännauhat ja hopeanvärinen vyöketju omasta aarrekätköstä
Vaaleanpunaiset helmet äidin vanhat
Laukku ja t-paita second hand

Misorella 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.