Vanhanajan hohtoa

13. maaliskuuta 2013


Minua kiehtovat valokuvat menneiltä vuosikymmeniltä. Vanhoissa kuvissa on jotakin entisaikojen hohtoa, jota on vaikea tavoittaa nykypäivin kuviin. Toinen mielipuuhani on elokuvien katselu, vanhoihin elokuviin ja lumoavan kauniisiin filmitähtiin pätee sama nostalgia kuin valokuviin.

Omia suosikkejani ovat Grace Kelly ja Katherine Hepburn, jotka muistetaan myös oman aikansa tyyli-ikoneina. Filmitähdet ovat jättäneet ajattoman leiman historiaan ja inspiroivat tyylillään tänäkin päivänä nykyajan muotisuunnittelijoita.

Vanhojen aikojen lumo villitsi minutkin ja heittäydyin kellohelmaisessa mekossa 50-luvun tunnelmiin. Kaulaan kietaisin samettirusetin toistamaan mekon vyötärön rusettiteemaa. Punatut huulet tuovat asuun lisää glamouria. Kuka on sanonut, että aikuiset tytöt eivät voisi harrastaa arjen pukuleikkejä?

Mikäli innostuit ajatuksesta, vanhan ajan potrettiin voi panostaa oikein perusteellisesti mm. Helsinkiläisessä uusviktoriaanisessa muotokuvastudio Atelieri O.Haapalassa. Upeita kuvia voi ihastella täältä.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.