Pääkalloshoppaaja

16. maaliskuuta 2013


Farkut Mango
Toppi Promod
Laukku H&M
Helmet Seppälä

Aina yksi ei riitä. Olen usein todennut, että onnistuessaan löytämään itseänsä pukevan vaatekappaleen, niitä kannattaa ostaa kerralla useampi, vaikka eri väreissä. Viimeisin tällainen löytö on Helsingin reissulta Kluuvin Promodista. Katse kohti kesää ostin topin kolmessa eri värissä mustasta tummansiniseen. 

Pääkallokuosi nousi yhdeksi suosikiksi, jota en malttanut millään jättää kauppaan. Pääkalloteema nostaa päätään tänä keväänä vaatekauppojen rekeissä. Pääkallokuosi ei ole vain nuorten yksinoikeus, myös boheemi aikuinen nainen voi pukeutua siihen ja olla silti tyylikäs.

Punaisen ja mustan yhdistelmä on takuuvarma, se toimii aina ja miellyttää silmää. Topin yläosassa on kauniit pitsireunukset, jotka tekevät asusta elegantin. Vaatteen leikkaus on pukeva ja se on erityisen mukava päällä, huoleton pue ja pidä kesätoppi. Pääkallot saivat rinnalleen niittilaukun ja pitkät helmet. Korujen värit toistuvat punaisessa ja mustassa ohuessa niittivyössä, jotka toistavat myös laukun teemaa.

Tein pääkallolöytöjä myös kirppiksellä. Löysin hienon huivin, joka yksistään on näyttävänä asuste mustan topin kanssa. Huivin voi halutessaan kietaista pannaksi hiuksiin nutturakampauksen kanssa. Mustan topin ja huivin asuparina toimisi loistavasti punaiset kapealahkeiset housut. Taidan lisätä ne seuraavaksi "must have" -vaatetoivelistalleni, parhaassa tapauksessa sopivat housut saattavat odottaa etsijäänsä kirppiksellä.Toppi Promod
Huivi second hand

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.