Kissamaisuuksia

10. maaliskuuta 2013Lisääntynyt valo kuiskii lupaavasti kevään tulosta, samalla kauppojen rekit täyttyvät neonvärisistä kevätuutuuksista. Tunnustan täysin etten kuulu näiden silmäänpistävän räiskyvien värien ystäviin. Vaikka en vierastakaan värien käyttöä vaatteissa, pukeudun usein mustaan. On kuitenkin hyvä muistaa, että pieni ripaus väriä herättää tummanpuhuvan asukokonaisuuden eloon ja lisää viimeisen persoonallisen säväyksen. Mustat vaatteet ja huomiota herättävät asusteet ovat olleet näkyvässä osassa myös alkuvuoden pukeutumisessa, kuvassa yksi onnistunut asukokonaisuus.


Kissakuosi tekee paluuta tänä keväänä näyttävästi. Huomiota herättävä kuosi tarvitsee vastaparikseen hillityn yläosan. Mustan naruolkaimisen topin päälle puettu ohut paljettineulospusero jättää olan paljaaksi.

Ihania neulepaitoja löytyy kauppojen kevätvalikoimista useissa väreissä ja niitä voi käyttää myös kesän viilenevinä iltoina. Mustat korkeakorkoiset saappaat ja upea metallivyö tuovat asuun särmää. Kokonaisuuden viimeistelee räväkän punainen rusettilaukku ja hopeiset rannerenkaat.

Toppi ja neulepaita Seppälä
Vyö, housut ja saappaat second hand
Rannekorut Kiinan tuliaiset

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.